DW# Dutch Warriors

Welkom bij Dutch Warriors: een gezellige online (gaming) Community! Sinds de start in 2011 is onze Community in al die jaren uitgegroeid tot een grote vriendengroep. Nog steeds zijn wij actief binnen diverse games en op de Nederlandse airsoftvelden. En zeg nu zelf, welke Community gaat er nou met elkaar op zomer- en wintersportvakantie? Wij dus!

Drie redenen om eens langs te komen:

Gezelligheid kent geen tijd

Dutch Warriors is voor iedereen. Voor jong en oud, maar vooral voor de gezelligheid. Wij weten als geen ander weten hoe druk het leven kan zijn en hechten daarom ook geen waarde aan activiteit. Gewoon langskomen of meedoen als je daar zin in hebt zonder enige vorm van verplichting. Lees hier meer.

Mondelinge communicatie

Goede communicatie is essentieel. Dutch Warriors beschikt daarom over een overzichtelijke website met forum en maakt (nog steeds) gebruik van het programma Teamspeak. Communicatie is meer dan alleen typen en het sturen van berichten naar elkaar.

Vrienden voor het leven

Vriendschap is meer dan alleen online contact. Daarom zijn wij regelmatig op verschillende evenementen te vinden. Soms zelf georganiseerd, soms gewoon ergens bij aangesloten. Hierdoor is er inmiddels al een grote vriendengroep binnen Dutch Warriors ontstaan die ook met elkaar op zomer- en wintersportvakantie gaat.

Maak een account aan