28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Disclaimer

Door het bezoeken/gebruiken van Dutch Warriors (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "ons" en "onze"), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en het algemene reglement van Dutch Warriors. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik onze website dan niet langer. Je IP-adres wordt opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen.

Dutch Warriors kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die door ons is verstrekt of geplaatst op deze site of onder www.dutchwarriors.nl, www.dutchwarriors.be of www.dutchwarriorclan.nl. Dutch Warriors aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site of onder www.dutchwarriors.nl, www.dutchwarriors.be of www.dutchwarriorclan.nl.

Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, is eigendom van Dutch Warriors en is beschermd onder Nederlandse copyrightwetgeving. De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze website is auteurs- rechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dutch Warriors. De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Dutch Warriors niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.

Terug naar de Community

Copyrights

Copyright © 2010-2017 Dutch Warriors | Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, phpBB.nl Vertaling
Style by Mixon, pozycjonowanie reklama | Ultimate Points by femu & Wuerzi | Chat by RMcGirr83.org, vertaling door phpBBservice.nl
Gallery by nickvergessen © 2007, 2009, vertaling door GroteVoet.