28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Website tijdelijk offline 3 januari

Berichtdoor Finny » 01 januari 2014, 19:18

Afbeelding

Op 3 januari 2014 is de website tijdelijk offline in verband met het updaten van verschillende modificaties van het forum. Tevens zullen er een aantal kleine aanpassingen worden gemaakt aan de website en diverse informatie op verschillende pagina's aan de website worden toegevoegd. Hierdoor zal de website op 3 januari mogelijk een of meerdere uren niet toegankelijk zijn. De werkzaamheden vinden plaats in de ochtend/begin middag. Houd daar aanstaande vrijdag dus rekening mee.
Link naar onderwerp: Website tijdelijk offline 3 januari (Reactie's: 10)

TERUGBLIK: Winterberg 2013

Berichtdoor Finny » 05 januari 2014, 13:48

Afbeelding

TERUGBLIK: Winterberg 2013

Afgelopen zomervakantie werd er besloten dat er geen tweede editie van het Winterberg weekend zou plaatsvinden. Dus pakte we eind december opnieuw de koffers bij elkaar en reden we weer over de grens, op naar Winterberg, Centerparcs Hochsauerland. Groot voordeel dit jaar: de winterbandjes waren niet nodig, er lag namelijk geen vlokje sneeuw. In plaats daarvan lagen de strandspullen, parasol en barbecue in de kofferbak.

Vrijdag 27 december 2013
Omdat we een goede vriend van Centerparcs zijn konden we vandaag al vanaf 13:00 uur in de bungalow. Nadat we met elkaar de afspraak maakten om dit jaar alles heel te houden, gaven we het gaspedaal er van langs en vlogen we met elkaar over de Autobahn naar Winterberg. Even een broodje eten en bakkie doen bij de pomp en [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Winterberg 2013 (Reactie's: 5)

Uitslag enquête 2013/2014

Berichtdoor Finny » 06 januari 2014, 12:17

Afbeelding

Afgelopen december is er weer massaal gereageerd op de enquête 2013/2014. De uitslag willen we graag met jullie delen. In de uitslag een overzicht van de reacties gegeven op de vragen van de enquête (uiteraard anoniem in de uitslag verwerkt). De positieve reacties (en dat waren er ontzettend veel) hebben we zoveel mogelijk uit deze uitslag gelaten. De feedback vinden we namelijk belangrijker, want daarmee kunnen we de Community met elkaar verder verbeteren. Check de uitslag enquête 2013/2014.

Dank voor het invullen van de enquête en de gegeven feedback!
Link naar onderwerp: Uitslag enquête 2013/2014 (Reactie's: 7)

Teamleiders meer naar de voorgrond

Berichtdoor Finny » 06 januari 2014, 15:25

Afbeelding

Teamleiders gaan binnenkort een actievere rol spelen binnen de Community. Veel leden weten momenteel niet wat de taak is van een Teamleider binnen de Community en gaan daarom met de vragen naar Beheerders. Daarnaast zijn Beheerders nu verantwoordelijk voor de nieuwe aanmeldingen en hebben Teamleiders te weinig permissies. Hier komt binnenkort allemaal verandering in.

  • Beheerders blijven, zoals jullie gewend zijn, verantwoordelijk voor de algemene onderdelen van de Community (algemeen beheer), hieronder vallen onder andere de financiën, website en servers. Daarbij is er nu een duidelijk verschil gemaakt in de taken van de diverse beheerders. Bekijk de nieuwe taken van Beheerders.
  • Teamleiders worden verantwoordelijk voor alle facetten van het ledenbeheer. Hieronder vallen straks, naast [...]
Link naar onderwerp: Teamleiders meer naar de voorgrond (Reactie's: 7)

Uitbreiding Teamspeak

Berichtdoor Finny » 11 januari 2014, 17:07

Afbeelding

Sinds er deze week een groot aantal nieuwe leden zijn lid geworden van de Community, kan de Teamspeak server de drukte momenteel niet meer aan. Wij hadden hier als beheer ook totaal niet op gerekend en daarom is er momenteel noodgedwongen een AFK-kicker actief om ruimte op de server te besparen. We hebben inmiddels een nieuwe licentie voor Teamspeak aangevraagd, echter gaan hier een aantal dagen overheen. We hopen komende week dan ook onze Teamspeak server uit te breiden met een nieuwe licentie zodat er weer genoeg plek is voor iedereen en voor de toekomst.

Excuses voor het ongemak. Aan alle leden die recentelijk lid zijn geworden: van harte welkom.
Link naar onderwerp: Uitbreiding Teamspeak (Reactie's: 24)