28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Happy New Year: veel goeds in 2015

Berichtdoor Finny » 01 januari 2015, 19:47

Afbeelding

Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar: op dat we gezond mogen blijven en veel goeds in 2015 mogen beleven. En dat veel goeds, daar trappen we het nieuwe jaar meteen mee af.

Foto's SnowWorld & Gourmetten
De foto's van de recente SnowWorld Meeting zijn in het Album geplaatst. Ook is er een terugblik van de Gourmet van de afgelopen jaarwisseling geplaatst.

Tapas #5
Houd zaterdag 10 januari alvast vrij in je agenda want dan is er weer tijd voor Tapas, editie #5. We willen op deze avond weer gezellig met elkaar gaan eten bij Moshi Moshi in Rijswijk of in Rotterdam (stem even in de peiling). Aanmelden kan via het onderwerp Tapas #5 SPECIALE EDITIE.

Airsoft Event - Veluwe
Het is inmiddels alweer even geleden dat we een potje airsoft hebben gespeeld. Op 11 januari gaan we richting [...]
Link naar onderwerp: Happy New Year: veel goeds in 2015 (Reactie's: 0)

Community en niet-Community evenementen

Berichtdoor Finny » 02 januari 2015, 20:34

Afbeelding

De Community blijft groeien, wat zeer zeker een positief te noemen feit is. Er vinden steeds meer evenementen plaats onder de vlag van DW. We kunnen helaas niet ontkennen dat, doordat de Community inmiddels een aantal jaar bestaat, er in de loop der tijd ook evenementen onderling tussen leden ontstaan. Door de jaren heen hebben diverse leden een goede band met elkaar gevormd en zijn ook in real-life goede vrienden van elkaar geworden. Vriendengroepen die met elkaar ook uitstapjes maken, min of meer los van de Community.

Het is voor ons, en dan spreek ik met name over de leden die al lange tijd lid zijn van DW, moeilijk om een splitsing te maken tussen een evenement waarbij alle leden van DW zijn uitgenodigd en een (besloten) evenement voor enkel leden van een vriendengroep.

We hebben [...]
Link naar onderwerp: Community en niet-Community evenementen (Reactie's: 0)

Floorplan LAN Woerden #2

Berichtdoor Finny » 04 januari 2015, 19:18

Afbeelding

Inmiddels zijn alle plaatsen voor de 2e editie van de Dutch Warriors LAN vol. Dit weekend hebben wij, de organisatie van de LAN, daarom eens goed bij elkaar gezeten om wat zaken te bespreken. Er bestaat onduidelijkheid over of gasten (welke optie 2 hebben gekozen) nu wel of niet kunnen blijven slapen op het terrein. Om daarin strikt en duidelijk te zijn: het antwoord is NEE. Gasten kunnen langskomen tussen 12:00 en 0:00 uur en moeten rond 0:00 weer vertrekken. Enkel leden die daadwerkelijk ook met de computer aanwezig zijn en een plek hebben op de floorplan kunnen blijven slapen. De slaapruimte is nu eenmaal beperkt.

In tegenstelling tot eerdere berichten hebben we ook besloten om de winterse BBQ geen doorgang te laten vinden. Dit scheelt enorm in de voorbereidingen en maakt het tevens [...]
Link naar onderwerp: Floorplan LAN Woerden #2 (Reactie's: 24)

Team Minecraft Stopt

Berichtdoor Omatje » 05 januari 2015, 21:40

Afbeelding

Het is al een tijd bekend dat het niet goed ging in team Minecraft. Er speelde nog maar weinig leden Minecraft en er kwamen ook geen nieuwe leden meer bij het team. Nu heeft de teamleider van team Minecraft ook aangegeven er mee te stoppen.

Minecraft is toch een game die vaak voor een lange periode word gespeeld en dan stoppen mensen er mee omdat ze iets anders willen. Het heeft voor ons geen zin om er tijd en moeite in te steken terwijl er niks mee word uitgehaald. Om deze redenen is er besloten om team Minecraft te stoppen.

Voor de leden die nog wel Minecraft spelen zal er een channel aangemaakt worden op Teamspeak onder overige games zodat die gewoon nog een channel hebben om gezamenlijk in te spelen.
Link naar onderwerp: Team Minecraft Stopt (Reactie's: 2)

Voorwaarden van deelname voor evenementen

Berichtdoor Finny » 15 januari 2015, 15:13

Afbeelding

Evenementen die binnen Dutch Warriors georganiseerd worden, worden steeds groter. De 16 plaatsen voor de 4e editie van de DW# Zomervakantie waren in maar liefst 8 minuten vol en ook de 2e editie van de LAN, inmiddels plaats voor 21 deelnemers, zat snel vol. We ontkomen er dan ook niet meer aan dat we mensen teleur moesten stellen. Eerder plaatste we hier al een bericht over: Community en niet-Community evenementen in de hoop dat we hierdoor wat meer begrip kunnen kweken.

Om evenementen in de toekomst plaats te laten bieden voor (nog) meer deelnemers, heb ik de inschrijfprocedure voor grote Community-brede evenementen eenvoudiger proberen te maken. Voorheen waren voor dit soort evenementen al aanvullende voorwaarden van deelname van toepassing welke stonden vermeld op het inschrijfformul [...]
Link naar onderwerp: Voorwaarden van deelname voor evenementen (Reactie's: 3)