28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Dutch Warriors een maand actief

Berichtdoor Finny » 01 februari 2011, 19:24

Afbeelding

Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden die de afgelopen tijd lid zijn geworden van de clan. Dutch Warriors is namelijk alweer een maand actief! In de eerst maand is er erg veel gebeurd en al een hoop geknald. We willen jullie i.i.g. op de hoogte stellen van een aantal puntjes.

Teamspeak
Teamspeak is binnen DW verplicht. We verwachten daarom dat je altijd online bent op onze server als je ingame/online bent. Squadleaders gaan hier in het vervolg op letten. Voorkom dus sancties en wees gewoon gezellig online, desnoods met je headset muted!

Nicknames
Een grootte ergernis binnen de clan over het gebruik van verschillende Nicknames. We verplichten jullie daarom om één Nickname binnen de clan te kiezen en deze voortaan overal voor te gebruiken. Op Teampspeak, ingame, Steam, Xfire, [...]
Link naar onderwerp: Dutch Warriors een maand actief (Reactie's: 3)

Nieuwe Call of Duty: Black Ops server

Berichtdoor Mynewacc » 08 februari 2011, 19:19

Afbeelding

Vandaag is de dag aangebroken waar velen van jullie misschien al wel heel lang op hebben gewacht.
We hebben eindelijk onze eigen ranked Call of Duty: Black Ops clanserver, IP: 173.199.110.156:3074.

Je kan hem vinden in de serverlijst onder de naam DW|DutchWarriorClan.NL.
Meer informatie is in dit topic te vinden.

Hiervoor willen we Roadrunner alvast heel hartelijk bedanken. Hij heeft de server voor ons geregeld en 'm ook betaald. We hopen dat een groot aantal van jullie bereid zijn binnenkort te doneren (waarschijnlijk duurt het overigens nog wel een aantal weken voordat we daarmee beginnen, maar je weet maar nooit...) om die beste jongen terug te kunnen betalen.

Namens het clan- en squadbestuur, en daarvan vooral Roadrunner, wens ik jullie heel veel plezier toe op de nieuwe server.
[...]
Link naar onderwerp: Nieuwe Call of Duty: Black Ops server (Reactie's: 6)