28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuwe Teamleaders Call of Duty

Berichtdoor Finny » 20 maart 2011, 22:35

Afbeelding

De clan is de afgelopen weken flink gegroeid. Vooral de Black Ops en MW2 zijn flink actief. Binnen de CREW heeft zich afgelopen weekend een kleine reorganisatie plaatsgevonden. Er is nu definitief een War Squad voor MW2. MauSSzz gaat zich hiervoor inzetten. We wensen hem succes in deze taak!
Link naar onderwerp: Nieuwe Teamleaders Call of Duty (Reactie's: 13)

Meeting Walibi 2011

Berichtdoor Finny » 22 maart 2011, 20:28

Afbeelding

Het is al een aantal keer ter spraken gekomen om in de meivakantie met een aantal leden naar Walibi te gaan. Zo leer je elkaar ook in het echt kennen en kun je voortaan een face bij een stem plaatsen. Vraag is alleen of je dat wel wilt natuurlijk maar dat even ter zijde. Zoiets moet natuurlijk wel voorbereid worden en hier wilde ik eigenlijk al een beetje mee beginnen. Een aantal dingen alvast op een rijtje:

  • Intree is €30.50 (waarschijnlijk excl. parkeer kaart, vroeger €7.50)
  • Aangezien voor de meeste van jullie het dagje nogal prijzig zal zijn, lijkt me het de moeite waart om ook echt de hele dag te gebruiken. Dat houd in dat we het beste voor 10:00 aan de poort kunnen staan, voor de opening van het park en na het avond eten rond sluitingstijd weer naar huis gaan. Anders is het zonde [...]
Link naar onderwerp: Meeting Walibi 2011 (Reactie's: 70)