28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuwe Teamleider Team League of Legends

Berichtdoor Daymian » 01 maart 2015, 22:45

Afbeelding

Onze huidige teamleider van League of Legends vuurvlammetje heeft aangegeven dat hij helaas geen tijd meer heeft om teamleider te blijven in verband met zijn studie. Wij wensen hem veel succes met zijn studie verder en bedanken hem voor zijn inzet als Teamleider.

Er moest een nieuwe teamleider gevonden worden voor TEAM League, en we hebben besloten hiervoor Bram (hamorrhoiden) aan te wijzen. Wij wensen Bram veel succes samen met onze huidige Teamleider Jimmmz.
Link naar onderwerp: Nieuwe Teamleider Team League of Legends (Reactie's: 5)

Media Team verantwoordelijk voor Social Media

Berichtdoor Joeri » 03 maart 2015, 14:31

Afbeelding

Binnen Dutch Warriors is er al lange tijd een Media Team. Het beheer wil leden de kans gaan bieden zich in te zetten op diverse (externe) vlakken van de Community. Het Media Team krijgt in dat geval wel waarde.

Vacatures
  • YouTube: Voor het Media Team zijn we op zoek naar een enthousiast lid (of meerdere) die zich wil bezig houden met het actief houden van ons YouTube kanaal. Momenteel worden er enkel regelmatig aftermovies van grote evenementen geplaatst maar ontbreken er game gerelateerde video's. We willen jullie dan ook uitnodigen om hiermee aan de slag te gaan.
    Facebook: Voor Facebook zijn we ook op zoek naar leden die zich zouden willen inzetten om van deze pagina een succes te maken.
    Streamers: Daarnaast zijn we opzoek naar enthousiaste streamers die af en toe willen streamen. Di [...]
Link naar onderwerp: Media Team verantwoordelijk voor Social Media (Reactie's: 2)

Reorganisatie beheer

Berichtdoor Finny » 03 maart 2015, 14:33

Afbeelding

Beste leden,

Na jarenlang actief deel uitgemaakt te hebben van het beheer van Dutch Warriors en veel energie gestoken te hebben in de opbouw/vormgeving van Community zoals deze op het huidige moment is, hebben Joeri en ik besloten te stoppen als beheerder. Een van de hoofdredenen die wij hiervoor hebben is dat wij beide af willen van de verplichtingen die een rang als beheerder toch met zich meebrengt en plaats willen maken voor nieuwe enthousiaste leden die ons werk graag willen voortzetten.

Afgelopen tijd hebben we daarom diverse gesprekken gevoerd om te komen tot een goede passende oplossing voor ons aftreden. In overleg met de andere beheerders is dan ook besloten om de indeling en rangen van beheerders iets te veranderen.

Algemeen beheer en Teambeheer
De functies Events & PR, [...]
Link naar onderwerp: Reorganisatie beheer (Reactie's: 6)

CoD: Avondje Modern Warefare 3

Berichtdoor Hazard » 05 maart 2015, 0:53

Afbeelding

Zet het bier maar vast koud, stof je game maar vast af, het is tijd voor een avondje ouderwets knalluh in MW3!

Donderdag 19 maart 2015 om 20:30 staat er een avond MW3 op de planning! Het is de bedoeling dat we de gehele avond MW3 gaan spelen & enige andere game links laten ligge.

Ben jij een oud MW3 speler ? Dan is het tijd om deze game weer te installeren & eens lekker mee te knalluh!
We zulle zowel online public spelen als private matches met verschillende game modes. Voor iedereen is er wel wat wils deze avond.

Wat heb je nodig deze avond ?

- BIER!
- Fristi als je nog geen 18 bent
- MW3
- Goed humeur
- Werkende PC xD

Ook word er (zoals je onderhand wel gewend bent) één free for all competetive mode gespeeld & hier valle DW punte mee te verdiene!!

Nummer 1: 1000 DW [...]
Link naar onderwerp: CoD: Avondje Modern Warefare 3 (Reactie's: 5)

Nieuwe Teamleiders Team Arma

Berichtdoor Daymian » 09 maart 2015, 15:50

Afbeelding

Na het aftreden van NecareQ als teamleider en het opschuiven van Bullet naar het beheer, zijn er twee nieuwe teamleiders aangesteld.

Na wat overleg met onder andere Bullet en het Teambeheer is de keuze gevallen op Rimbo en Valletta (Joaquin). Zij wilde samen de uitdaging aangaan en wij wensen hen veel succes met het verder leiden van Team Arma.
Link naar onderwerp: Nieuwe Teamleiders Team Arma (Reactie's: 6)