28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Fan Cup: Fantastic Five II

Berichtdoor shootinghunter » 02 april 2015, 9:48

Afbeelding

Aanstaande maandag is er weer een WoT toernooi en deze keer voor tier 5. Het team bestaat uit maximaal 5 spelers met maximaal tier 5 tanks(er kunnen 3 spelers op reserve staan dus totaal 8 spelers per team). Het eerste team http://worldoftanks.eu/uc/teams/117796- ... C_Fanclub/ zit al vol, we hebben nog wel ruimte voor reserve spelers maar als er genoeg animo voor is kunnen we ook nog een tweede team vormen en kijken hoever we als clan in dit toernooi kunnen komen. Graag hieronder een bericht achterlaten als je interesse hebt om mee te doen. meer informatie is te vinden in deze link: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-brows ... c-five-ii/

Vg
Bol
Teamleider World of tanks
Laatst bijgewerkt door shootinghunter op 02 april 2015, 9:54, in totaal 1 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: Fan Cup: Fantastic Five II (Reactie's: 2)

CoD: Easter Event

Berichtdoor Hazard » 02 april 2015, 23:18

Afbeelding

Easter Event (prop hunt)

Het is bijna bijna bijna pasen! Helaas kan ik met de pasen niet zeker zijn dat ik online ben, om deze reden komt dit event na de pasen maar wel in het thema van pasen. Wat doe je met pasen ? Juist, eieren zoeken. Dit gaan wij ook doen maar dan op een manier dat alleen in CoD mogelijk is. Ik wil iedereen namelijk uitnodigen om mee te komen spelen op de DW# Prop Hunt server (CoD4).

Prop hunt is een mod waar je één hiders & één seekers team hebt. De hiders kunnen een aantal props (items) die op de map staan kiezen & hier mee rondlopen & zicht verstoppe. De seekers moeten deze dan vervolgens vinde en kille in een bepaald tijds bestek.

Wanneer is het ?

10 April 2015 om 20:30 tot dat we geen zin meer hebben.

Wat heb ik nodig?

1. Call of Duty: Mode [...]
Link naar onderwerp: CoD: Easter Event (Reactie's: 2)

GTA 5 naar PC 14 april

Berichtdoor Finny » 03 april 2015, 16:22

Afbeelding

Het eindeloze wachten wordt beloond. 14 april is het zover: dan komt eindelijk de PC versie uit van Grand Theft Auto 5. Geen uitstel maar een keiharde datum. Het is nog even afwachten hoe de online multiplayer van de game in elkaar zal steken en wat voor eventuele mogelijkheden daarvoor zijn, maar feit is wel dat veel gamers niet kunnen wachten om GTA 5 op de PC te spelen.

Je kunt alvast lid worden van het nieuwe TEAM Grand Theft Auto, bekijk de nieuwste trailer en laat ook even weten of jij ook GTA 5 met ons gaat meespelen. Speel je de game nog gewoon 'ouderwets' op de console? Ook dan kun je lid worden van ons nieuwe TEAM Console.

Zet alvast een vette cirkel in je agenda: 14 april, dan ben je niet op je werk maar thuis achter je PC.
Vergeet de game niet te preorderen ;)
Link naar onderwerp: GTA 5 naar PC 14 april (Reactie's: 13)

GTA V Crew

Berichtdoor Daymian » 14 april 2015, 18:04

Afbeelding

Zoals jullie denk ik wel door hebben gehad is vandaag GTA V voor PC toch echt uitgekomen. Er is al een grote groep in de clan aan het spelen en wat is er leuker dan samen kunnen spelen?

Nu zijn er meteen meerdere crews gemaakt door mensen en na wat overleg is besloten een hele nieuwe crew te maken die voor heel DW is. De naam van deze crew is DutchWarriorClan, en op dit moment ben ik (Daymian) daar de leader van. Ik zal hier waarschijnlijk ook de leader van blijven en zodra er een Teamleider voor GTA is zal deze helpen met het leiden van deze crew (commissioner).

Omdat de crew pas net verwijdert is en weer gemaakt zal het er misschien nog uit zien als de oude crew van ImreJansen. Het zal nog wel even duren voordat dit helemaal geupdate is en dan kunnen de leden binnenstromen. Ook het j [...]
Link naar onderwerp: GTA V Crew (Reactie's: 0)

Teamleider Team Console en Extra Teamleider League of Legend

Berichtdoor Omatje » 14 april 2015, 22:46

Afbeelding

Team Console:

Zoals jullie weten is er een extra team aangemaakt genaamd team Console. Dit team is speciaal voor de console gamers onder ons. Voor dit team zochten we nog een teamleider en die hebben we gevonden. De nieuwe teamleider voor team console is MyrBosa. Wij wensen hem veel succes als teamleider van team Console.

Team League of Legends:

Op dit moment is League of Legends een van de populairste games van het moment. Daarom is het belangrijk dat team League of Legends zo goed mogelijk word beheerd. Om dit te bevorderen is er besloten een extra teamleider op dit team te zetten namelijk Darkfiend / Demonicaljester. Hij zal samen met Jimmmz en hamorrhoiden er voor zorgen dat team league of legend nog beter word dan dat het als was. Wij wensen Darkfiend / Demonicaljester veel succe [...]