28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Meeting Efteling 2012

Berichtdoor Finny » 01 mei 2012, 15:39

Afbeelding

Bijna is het zover, op 6 mei 2012 vertrekt de Community naar Kaatsheuvel voor een dagje Efteling. Afgelopen zondag was het afsluitende overleg over de Meeting. Voor de meeste is het vervoer inmiddels geregeld en er is een Handout gemaakt met groepsindeling van het vervoer en info over de Meeting. We verzamelen om 9:45 bij de ingang van het park. Een aantal leden zal te herkennen zijn aan het clanshirt. Check de Handout Efteling 2012.

Iedereen die er nog niet bij staat, maar wel mee wil of gaat naar de Meeting, verzoek ik met mij contact op te nemen. Dan kan ik je toevoegen aan de Handout. Doe dit voor zaterdagavond, 20:00! Meld je ook aan via de kalender: calendar.php?view=event&calEid=83.

Was je nog van plan een clanshirt aan te schaffen, doe dat dan vandaag nog i.v.m. de levering [...]
Link naar onderwerp: Meeting Efteling 2012 (Reactie's: 7)

TERUGBLIK: Efteling 2012

Berichtdoor Finny » 07 mei 2012, 17:53

Afbeelding

TERUGBLIK: Efteling 2012

Na een zeer geslaagde pretpark Meeting vorig jaar mei, was de herhaling gepland en als snel stond 6 mei 2012 in de agenda. Op naar de Efteling, voor onze Belgische leden veel beter aan te rijden, alleen waren de belgen niet van de partij.

Vroeg uit de veren voor een aantal leden. AANTREDEN, want Omatje staat voor de deur met zijn blauwe scheurijzer. Rond 9:45 was bijna iedereen al bij de parkingang. In zijn winterjas, want het was zowat -5°C. Zoë en Jori zouden iets later komen en Ravex speelde verstoppertje want die konden we niet vinden. Gelukkig kwam dat door wat zoekwerk van Ravex nog goed (buurt vrij) en was de groep compleet.

482 484 485 487

Snel op naar de Vliegende Hollander, voordat daar een lange rij stond. Juist ja! Dus moesten we eerst in de Bobsl [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Efteling 2012 (Reactie's: 10)

Nieuwe Teamleaders LoL en CoD

Berichtdoor Roadrunner » 13 mei 2012, 21:35

Afbeelding

Tijdens de vergadering van afgelopen weekend, zijn er wat veranderingen doorgevoerd. De Teamleaders van League of Legends en Call of Duty zijn veranderd. Er waren wat Teamleaders die hadden aangegeven te weinig tijd te hebben voor het beheer van hun Team. Hier zijn vervangers voor gezocht.

Dit houd in dat killaz24 en AdhdStylz plaatsmaken voor Rubin en Wodian, die het beheer van TEAM League of Legends overnemen. Bij Call of Duty hebben thompsonNL en Van_Heutsz plaats gemaakt voor Glaz, Headhunter en Ravex.

Wij wensen alle heren succes met hun nieuwe taak en willen de andere heren bedanken voor de tijd die zij de afgelopen periode hebben gestoken in het beheer van hun team. Chapiou!
Link naar onderwerp: Nieuwe Teamleaders LoL en CoD (Reactie's: 1)

Voorbereidingen DW# Zomervakantie

Berichtdoor Finny » 17 mei 2012, 17:13

Afbeelding

Wat begon als een stille grap, is uiteindelijk werkelijkheid geworden. Na een oproep op het forum, hebben 10 leden zich definitief ingeschreven voor de gezamenlijk zomervakantie. De vakantie zal plaatsvinden van 30 juli tot 3 augustus in het vakantie park De Kempervennen, dicht bij Eindhoven. Inmiddels zijn er al een aantal voorbereidingen getroffen, waaronder het reserveren van de 10-persoons bungalow.

In juni en juli staan er een aantal overleggen op de agenda. Tijdens het eerste overleg op 10 juni, gaan we het hebben over het vervoer, zodat iedereen (met zijn bagage) vervoer heeft naar het park. Op 8 juli staat een tweede overleg gepland (algemeen). Op 22 juli staat het afsluitend overleg op de agenda. Hier zetten we de laatste puntjes op de i. Al deze overleggen zijn alleen bedoeld [...]
Link naar onderwerp: Voorbereidingen DW# Zomervakantie (Reactie's: 6)

Nieuwe/Oude Warleader Voor CoD4

Berichtdoor Ravex » 18 mei 2012, 18:35

Afbeelding

Beste leden van Call of Duty,

Modern Warfare 3 een beetje naar de kloten geholpen doordat de nieuwe mappacks uit zijn gekomen en er dus geen Promod meer gebruikt kan worden in ESL servers.
Daardoor heeft Dutchz zelf besloten om terug te vallen naar Modern Warfare 1 en daar een warteam te starten voor de gene die echt high skilled wars willen spelen.
Wij wensen hem natuurlijk heel veel succes en hij zou er zeker met veel plezier aan werken.

Met vriendelijke groet,

De Call of Duty crew.
Link naar onderwerp: Nieuwe/Oude Warleader Voor CoD4 (Reactie's: 6)