28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Onze eigen Minecraft server!

Berichtdoor Solidgamez » 03 mei 2013, 21:49

Afbeelding

Beste leden van de community,

Vanaf vandaag hebben we een Minecraft server draaien waarop gebouwd en gesurvivald kan worden!
Op het moment zijn we nog druk bezig om de spawn op te bouwen en de plugins aan te passen, maar we verwachten dat we binnenkort de server voor het publiek kunnen openen. Op de server zit een whitelist om te voorkomen dat random mensen joinen en de boel gaan lopen griefen.

Mensen die graag op de server willen mogen dat op 1 voorwaarde:
- je moet voldoende actief zijn. we hebben niks aan iemand die maar 1 keer online komt en de rest van de tijd 1 slot bezet houdt.
als je aan de voorwaarde kan voldoen en je graag op de server wil, laat dit dan in een reactie achter samen met je minecraft naam.

We hebben 10 slots tot onze beschikking waarvan er al 4 zijn bezet, d [...]
Link naar onderwerp: Onze eigen Minecraft server! (Reactie's: 10)

Toekomstplan voorjaar 2013

Berichtdoor Finny » 13 mei 2013, 14:15

Afbeelding

Korte tijd terug is er op het forum een onderwerp geplaatst onder de naam Voorjaars Brainstorm. In dit onderwerp zijn door leden en beheerders diverse vernieuwende ideeën geplaatst. Als CREW hebben we een aantal van deze ideeën samengevoegd tot een toekomstplan. Wij zijn van mening dat we door dit toekomstplan de Community actiever kunnen maken en kunnen versterken om op deze manier een positieve boost te geven richting de toekomst.

Voordat we overgaan tot realisatie van dit plan willen we graag van leden weten wat zij van het plan vinden. Immers, wanneer leden niets zien in dit toekomstplan, dan heeft het geen kans van slagen. Je kunt het toekomstplan via deze link inzien: /user/docs/to ... ar2013.pdf

Wij zijn benieuwd wat jullie van dit plan vinden en nodigen jullie daarom op vrijda [...]
Peiling: Mijn mening tot nu toe » Klik hier om te stemmen!

Link naar onderwerp: Toekomstplan voorjaar 2013 (Reactie's: 3)

Website tijdelijk offline 26 mei

Berichtdoor Finny » 19 mei 2013, 17:03

Afbeelding

Op 13 mei is het toekomstplan aan jullie gepresenteerd met daarbij de vraag wat jullie van dit plan vinden. Door iedereen is erg positief gereageerd. In de peiling is te zien dat leden massaal voor het toekomstplan hebben gestemd. Het plan zal gerealiseerd worden in 3 fases.

Als voorbereiding op realisatie van dit plan (fase 1) moeten er een aantal wijzigingen worden doorgevoerd, onder andere in de opbouw van het beheer. Hierdoor zal op zondag 26 mei de website een korte periode offline zijn. Dit is nodig omdat er een aantal aanpassingen gemaakt moeten worden aan de style-bestanden en de database. We hopen deze wijzigingen zo snel mogelijk te kunnen doorvoeren, maar we weten niet precies hoelang dit gaat duren.

We hopen het puntensysteem in het nieuwe kwartaal voor het eerst te kunnen [...]
Link naar onderwerp: Website tijdelijk offline 26 mei (Reactie's: 1)

Reorganisatie CREW

Berichtdoor Finny » 26 mei 2013, 17:05

Afbeelding

Vandaag hebben we een aantal kleine aanpassingen gemaakt aan de website, ter voorbereiding op het invoeren van het puntensysteem. Onderdeel daarvan was het reorganiseren van de CREW, zodat we in de toekomst gemakkelijker Teams kunnen aanmaken. Vanaf vandaag hebben we enkel nog beheerders die binnen de Community een speciale taak vervullen.

  • Joeri en Mynewacc zijn vanaf vandaag leiders van het nieuw te vormen Media Team, die zich gaan bezig houden met het samenstellen van een redactie voor een nieuwsbrief. Daarnaast gaan zij zich actief opstellen op Twitter, Facebook en YouTube, zodat de Community ook daar actiever wordt.
  • Omatje en Zwaffel gaan zich vanaf vandaag ontfermen over de nieuwe aanmeldingen en het begeleiden van nieuwe leden en
  • Aced gaat zich inzetten om meer game-gerelateerd [...]
Link naar onderwerp: Reorganisatie CREW (Reactie's: 0)

TERUGBLIK: Walibi 2013

Berichtdoor Mynewacc » 27 mei 2013, 14:50

Afbeelding

TERUGBLIK: Walibi 2013

Na het succes van de afgelopen meivakantie meetingen, kon een tweede Walibi-meeting natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 5 mei vertrokken we met 7 man richting Walibi Holland.

Enkele van ons reisden met de NS, en we waren dan ook verbaasd dat we diezelfde ochtend nog compleet waren. De enige vertraging kwam dit jaar uit onverwachte hoek. Laten we het er maar op houden dat Jimmmz deze meeting in ieder geval niet de verkeerde trein in is gerend.. Al met al verliep alles vrij vlot en zaten we zo al in de eerste attracties.

964 965 966 967
968 969 970 971

Na wat achtbanen moesten de waterattracties er ook aan geloven. Het was inmiddels al erg warm geworden en een opfrisser konden we wel gebruiken. Op naar de Splash Battle waar DW# aan de slag ging met de plaats [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Walibi 2013 (Reactie's: 0)