28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Meeting Het Heijderbos

Berichtdoor Finny » 16 juni 2013, 19:16

Afbeelding

In juli vertrekken een aantal van ons weer richting Centerparcs voor de tweede editie van de DW# Zomervakantie. Dit jaar dichtbij Nijmegen in Het Heijderbos. De vakantie zal plaatsvinden van 15 juli tot en met 19 juli 2013. Speciaal voor leden die graag een dagje bij de Zomervakantie willen aansluiten, is er op 17 juli 2013 een Meeting dag.

Tijdens deze dag kun je een dagje mee zwemmen in het tropische zwembad van het park. Hiervoor zijn dagkaarten te koop via de website van Centerparcs. Na het zwemmen is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze BBQ, waar ook dit jaar het motto 'lekker en veel' is (proef zeker de kipspießen van Westside), die gehouden zal worden bij de bungalow. Na de BBQ vertrekken we richting Nijmegen om daar nog een avondje te stappen. Uiteraard kun jij dan oo [...]
Link naar onderwerp: Meeting Het Heijderbos (Reactie's: 0)

Freaky Friday: avond doorhalen

Berichtdoor Finny » 17 juni 2013, 18:16

Afbeelding

Jaja, vanavond is het weer zover: Freaky Friday. De avond waar we los gaan binnen diverse games. Dus pak de popcorn er maar bij, om 20:30 starten we hoe dan ook met deze avond doorhalen, gezamenlijk op Teamspeak. Tot een uur of 1:00 en voor diegene die er dan nog niet genoeg van hebben: tot later. Check het in de kalender. De games van deze avond zijn:

  • Planetside 2
  • Battlefield Bad Company 2
  • C&C3: Tiberium Wars
  • ...

Heb je een leuke ronde en wil je deze introduceren? Plaats een reactie dan voeg ik hem toe.
Link naar onderwerp: Freaky Friday: avond doorhalen (Reactie's: 3)

Website tijdelijk offline 30 juni

Berichtdoor Finny » 22 juni 2013, 19:13

Afbeelding

Op 30 juni is de website tijdelijk offline in verband met het invoeren van het puntensysteem. Hoewel we verwachten dat deze werkzaamheden niet de gehele dag in beslag nemen, gaan we er toch van uit dat de website een aantal uur niet toegankelijk is. Er moeten diverse aanpassingen gemaakt worden aan de database en de gebuiker- en groepspermissies.

Na afloop van de update zal er een uitgebreid bericht worden geplaatst met alle relevante informatie over het nieuwe puntensysteem, de vernieuwde functies van de website en de nieuwe rangen en de daaraan gekoppelde bevoegdheden.
Link naar onderwerp: Website tijdelijk offline 30 juni (Reactie's: 0)

Introductie puntensysteem

Berichtdoor Finny » 30 juni 2013, 15:49

Afbeelding

Vanaf vandaag is het dan zover: het puntensysteem is actief geworden. De website is vandaag offline geweest voor de werkzaamheden en als het goed is dan werkt alles zoals het zou moeten werken. We raden je aan een kijkje te nemen in het puntenpaneel. Om jullie niet gelijk in het diepen te gooien hebben we ook nog een handig documentje gemaakt, met daarin diverse informatie over waar je wat kunt vinden. Check het document hier: /user/docs/faq_dwp.pdf.

Je kunt je zelf lidmaatschap aanvragen voor één of meerder Teams via het Gebruikerspaneel. Hoe dit moet staat ook uitvoerig beschreven in het bovenstaande documentje. Mocht je nog vragen hebben, het ledenbeheer staat vanaf heden voor al jullie vragen klaar. Mocht je een bug vinden omtrent het puntensysteem, teamspeak of gewoon ergens op de [...]
Link naar onderwerp: Introductie puntensysteem (Reactie's: 1)