28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

League of Legends e-Sport spelers gezocht

Berichtdoor UnicornNiece » 04 juni 2017, 22:02

Afbeelding

Voor ons League of Legends E-sports team zijn wij opzoek naar spelers die het leuk vinden om in een vast team te spelen.

Ben jij minimaal Platinum 3 en een echte teamspeler? Vind jij het leuk om een rol te vervullen binnen ons E-sports team? Laat dan snel wat van je horen via onderstaand e-mail adres en wie weet hebben wij een plekje voor jou in ons team!

Je kunt ons bereiken via: joeri@dutchwarriors.nl
Link naar onderwerp: League of Legends e-Sport spelers gezocht (Reactie's: 0)

Tickets The Reality XVIII

Berichtdoor Finny » 07 juni 2017, 21:11

Afbeelding

The Reality heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website welke nu online is. Gevolg hiervan is dat het bestellen en reserveren van clan-plaatsen en tickets dit jaar anders gaat dan voorgaande jaren. En tevens zul je opnieuw een nieuw account op de website moeten aanmaken.

Zover ik van de TR-crew heb begrepen is het dit jaar nog niet mogelijk jezelf voor een groep aan te melden en op deze manier een plek te selecteren op het floorplan. Toch zal het voor ons wel degelijk mogelijk zijn ook dit jaar weer als groep plekken te selecteren, althans dit is mij verteld. De manier waarop is nog niet helemaal duidelijk.

Wil je (ook dit jaar) mee naar The Reality XVIII, dan kun je alvast zelf een kaartje kopen. Laat ons ook even weten dat je komt in dit onderwerp: The Reality XVIII 2 [...]
Link naar onderwerp: Tickets The Reality XVIII (Reactie's: 0)

DW# Zomervakantie Meetingdag 2017

Berichtdoor Hazard » 12 juni 2017, 21:44

Afbeelding

Zoals velen al weten gaat DW# dit jaar met een klein groepje weer op vakantie. Dit jaar is er gekozen om naar Centerparcs Het Heijderbos te gaan. Voor alle leden die niet mee kunnen of willen word er nog wel een meetingdag georganiseerd.
Wil jij de mensen achter de stemmen wel eens zien ? Kom dan gezellig langs op de meetingdag op Centerparcs Het Heijderbos. Ook gaan we weer barbecueën voor iedereen die dat wil. Kom jij ook ?!

Locatie: Centerparcs Het Heijderbos
Datum: Woensdag 5 juli 2017
Kosten: €10 p.p. (kosten voor drinken & BBQ)
Max personen: 10
Betaling geschied contant bij aankomst.


Aanmelden kan via dit onderwerp of via de kalender.

Aanmeldingen 0/10


Link naar onderwerp: DW# Zomervakantie Meetingdag 2017 (Reactie's: 0)

Sollicitatie gesprekken

Berichtdoor Finny » 21 juni 2017, 22:53

Afbeelding

Na aanleiding van een aantal reacties op een of meerdere openstaande vacatures, hebben we vandaag een aantal gesprekken gevoerd met enthousiaste leden. Uit deze gesprekken hebben we inmiddels twee nieuwe leden de kans gegeven zich verder te ontwikkelen in een nieuwe functie.

ItsAmethyst is vanaf vandaag lid van het Media Team en gaat zich bezighouden met het YouTube kanaal van Dutch Warriors, het maken van nieuwe video's en het plaatsen van nieuwe content. Mocht je vragen hebben, editting materiaal of wil je helpen, laat het hem weten.

patwars gaat Westside en Hazard ondersteunen in het organiseren van evenementen voor de Community.

Naast deze leden zijn er nog een aantal (nieuwe) leden op gesprek geweest.
Hierover zal binnenkort een beslissing volgen ...
Link naar onderwerp: Sollicitatie gesprekken (Reactie's: 0)