28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Meeting De Kempervennen

Berichtdoor Finny » 07 juli 2012, 11:40

Afbeelding

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al hebben gelezen of gehoord, vertrekken 10 leden in de laatste week van juli naar Centerparcs voor een heuse DW# Zomervakantie. De vakantie zal plaatsvinden van 30 juli tot 3 augustus in het vakantie park De Kempervennen, dicht bij Eindhoven.

Speciaal voor de leden die graag een dagje willen aansluiten, is er op 1 augustus een Meeting dag. Tijdens deze dag kun je een dagje mee zwemmen in het tropische zwembad van het park. Hiervoor zijn dagkaarten te koop via de website van Centerparcs. Na het zwemmen is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de BBQ, die gehouden zal worden bij de DW# Bungalow. Na de BBQ is er tijd voor een potje poker en een extra biertje, voordat je weer richting huis vertrekt. Blijven slapen is helaas niet mogelijk!

Moch [...]
Link naar onderwerp: Meeting De Kempervennen (Reactie's: 15)

Nieuwe content toegevoegd

Berichtdoor Finny » 09 juli 2012, 19:43

Afbeelding

Vandaag is er start gemaakt aan het bijwerken van de website, zoals eerder aangekondigd op het forum. Dit zal gebeuren in verschillende etappes, zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Vandaag is er alvast nieuwe content aan de website toegevoegd (enkele nieuwe pagina's) en zijn enkele huidige pagina's bijgewerkt. Ook het reglement is bijgewerkt, dit in verband met de interne reorganisatie binnen de CREW. We raden iedereen aan het reglement op de wijzigingen te controleren. Aan sommige pagina's zal in de komende tijd nog extra informatie toegevoegd worden.

Komende zondag zal de website opnieuw offline zijn van 12:00 tot 17:00. Dan zal de hand worden gelegd aan het vernieuwen van de huisstyle en het updaten van de verschillende modificaties (waaronder het Album). Ook dit moment is we [...]
Link naar onderwerp: Nieuwe content toegevoegd (Reactie's: 4)

Meeting TEAM Call of Duty

Berichtdoor ZoRRo » 13 juli 2012, 21:04

Afbeelding

Aangezien er weinig animo was voor de Zomervakantie-meeting vanuit TEAM Call of Duty en ik ZoRRo en Nexus hebben toch zoiets van wij willen een Meeting houden zodat we elkaar echt in het gezicht kunnen zien. Daarom een voorstel om een Team-meeting te houden. Locatie staat nog niet vast, we willen eerst weten wie er animo voor heeft en kan. De voorkeur gaat uit naar een Zaterdag. Dze datum voor de zaterdag kunnen we dan altijd nog overleggen met elkaar, over de locatie en wat we gaan doen. Eerst willen we inzicht over wie er interesse heeft om te komen. Andere leden binnen de clan mogen uiteraard ook aansluiten. Meld je aan via het onderwerp in ons Team-forum: viewtopic.php?f=19&t=2151.

Groeten,

ZoRRo en Nexus
Link naar onderwerp: Meeting TEAM Call of Duty (Reactie's: 0)

Reorganisatie voltooid

Berichtdoor Finny » 24 juli 2012, 21:15

Afbeelding

Eerder waren er al een aantal aanpassingen gemaakt aan de website als voorbereiding op de reorganisatie. Vandaag hebben we de laatste wijzigingen doorgevoerd en is de reorganisatie voltooid. Maar wat is er nu precies veranderd?

Voorheen kon je lid worden van maximaal één Team en als je wilde overstappen moest je dat via een aanvraag doen. Vanaf vandaag is het mogelijk om jezelf via het Gebruikerspaneel aan te melden voor één of meerdere Teams (Gebruikerspaneel > Teams en War groepen > Lidmaatschappen). Afhankelijk van de games die je speelt kun je ervoor kiezen je bijvoorbeeld voor Call of Duty én voor Battlefield aan te melden. En, wanneer je jezelf aanmeld voor een Team, ben je direct lid. Zo hebben we in de toekomst ruimte om veel meer Teams aan te maken en een beter overzicht [...]
Link naar onderwerp: Reorganisatie voltooid (Reactie's: 0)

Livestream Zomervakantie

Berichtdoor Finny » 30 juli 2012, 20:32

Afbeelding

Voor iedereen die graag mee wil genieten: het is ons gelukt een Livestream te maken met een webcam zodat je mee kunt kijken in de bungalow. Het beeld is niet erg van goede kwaliteit, maar we doen het met wat we hebben. Check de livestream via: http://live.dutchwarriors.nl!
Link naar onderwerp: Livestream Zomervakantie (Reactie's: 2)