28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Foutieve permissies hersteld

Berichtdoor Finny » 03 juli 2013, 11:11

Afbeelding

Vandaag ben ik bezig geweest met het herstellen van de standaard gebruikerspermissies. Sinds de update afgelopen weekend zaten er diverse fouten in de onderverdeling van de permissies. Zo is er recentelijk een nieuwe groep Dutch Warrior Clan aan het forum toegevoegd, waaraan ik alle basis permissies had gehangen. Echter kwam ik er vandaag achter dat nog niemand was toegevoegd aan deze groep. Waarschijnlijk heb je de afgelopen dagen dan ook niet de juiste permissies gehad. Mijn excuses hiervoor. Als het goed is behoord nu alles naar wens te werken en kun je vanaf nu ook gewoon weer overal in en bij.
Link naar onderwerp: Foutieve permissies hersteld (Reactie's: 4)

Nieuwe teamleider: Reverses

Berichtdoor Zwaffel » 08 juli 2013, 21:24

Afbeelding

Vanaf vandaag zal Reverses zich ook inzetten als teamleider voor TEAM Call of Duty. Hij gaat Lazermax daarbij ondersteunen. Wij wensen Reverses veel succes met zijn nieuwe taak als teamleider.

Wil jij ook teamleider worden? Richt dan in de toekomst je eigen Team op. Wordt GOLD Member en laat het ons weten. Alle informatie over het oprichten van een Team vind je in het onderwerp Team oprichten.
Link naar onderwerp: Nieuwe teamleider: Reverses (Reactie's: 3)

Vakanties

Berichtdoor Omatje » 09 juli 2013, 13:46

Afbeelding

Zoals jullie weten heeft bijna iedereen op het moment vakantie. Door de vakantie zullen veel leden een tijdje inactief worden. Om te voorkomen dat mensen onterecht worden gedegradeerd of gekickt door inactief te zijn, willen wij vragen dat de leden die op vakantie gaan het even willen melden wanneer ze op vakantie zijn, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Om dit te melden post effen een berichtje in deze topic: viewtopic.php?f=10&t=2935


Fijne vakantie iedereen namens het beheer.
Link naar onderwerp: Vakanties (Reactie's: 0)

Handout Zomervakantie 2013

Berichtdoor Finny » 10 juli 2013, 14:13

Afbeelding

Volgende week is het weer zover: dan vindt de tweede editie van de DW# Zomervakantie plaats. Dit jaar in Centerparcs het Heijderbos van 15 t/m 19 juli, bij jullie allemaal al lang bekend. Voor de deelnemers: check de definitieve versie van de Handout. Daarin vind je onder andere algemene informatie, adres van het park en de daginvulling.

Heb je zin om op woensdag 17 juli 2013 aan te sluiten, mee te zwemmen, te BBQ'en, te stappen in Nijmegen, en/of geld te winnen in Holland Casino? Dit is mogelijk, alle informatie over de Meeting dag vind je in het eerdere geplaatste onderwerp: Meeting Het Heijderbos. Geef je tijdig op als je wilt deelnemen aan een van de activiteiten!

En natuurlijk is vanaf maandagmiddag de Livestream weer online zodat je thuis de zomervakantie kunt volgen.
Link naar onderwerp: Handout Zomervakantie 2013 (Reactie's: 1)

Aftermovie Zomervakantie 2013

Berichtdoor Finny » 30 juli 2013, 17:37

Afbeelding

De aftermovie van de Zomervakantie, editie 2013 is online. Check hem via ons YouTube kanaal of hieronder. De terugblik en de foto's laten nog even op zich wachten. Deze moeten nog naar elkaar verstuurd en uitgezocht worden. Je kunt de terugblik en foto's in alle waarschijnlijkheid volgende week verwachten.

Link naar onderwerp: Aftermovie Zomervakantie 2013 (Reactie's: 6)