28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Uitbrengen matriaal van/voor Dutch Warriors

Berichtdoor Joeri » 06 juli 2014, 13:02

Afbeelding

Beste Leden,

In de afgelopen crew vergadering hebben wij het gehad over het neer zetten van de nieuwe stijl van Dutch Warriors. Zoals de meeste wel weten hebben we nu ongeveer 2 maanden een nieuwe logo daarbij is destijds ook een huisstijl uitgeschreven. Deze kun je vinden in het media pack.

We zien als crew dat er veel dingen voor Dutch Warriors word gemaakt en dat vinden wij ook heel erg leuk om te zien. Echter, omdat we in de begin fase zitten van het uitzetten van onze nieuwe huisstijl willen we dat dit goed gebeurt. Daarom hebben we besloten dat alle spullen die voor/door Dutch Warriors worden gemaakt langs de Media Team Leider moeten gaan.

Deze kijkt dan of het aan de huisstijl voldoet, en geeft nog kleine tips en tweaks. Ook kijkt hij of het geschikt is voor gebruik op social [...]
Link naar onderwerp: Uitbrengen matriaal van/voor Dutch Warriors (Reactie's: 0)

Aanmelden Meetingdag 23 juli

Berichtdoor Finny » 10 juli 2014, 14:09

Afbeelding

Nog een paar dagen en dan is het weer zover: de 3e editie van de DW# Zomervakantie gaat dan van start. Van 21 t/m 25 juli zijn wij weer met 16 vakantiegangers in Centerparcs De Kempervennen te vinden. We zouden het erg leuk vinden als jullie op 23 juli gezellig een dagje langs komen. Er is de mogelijkheid om dan te zwemmen (via Centerparcs kun je een dagkaart kopen voor de Aqua Mundo) of je kunt gewoon lekker blijven chillen/gamen bij onze luxe DW# Bungalow (nr 705 & 706).

Aansluitend zal er 's avonds een BBQ zijn, waar je uiteraard ook bij kunt aansluiten.
Wel rekenen we hiervoor €7,50 per persoon. Maar hé, waar kun je nu voor €7,50 onbeperkt eten en drinken?

Aanmelden graag via de kalender: Aanmelden voor de Meetingdag. Het dringende verzoek om dat ook te doen als je wilt kome [...]
Link naar onderwerp: Aanmelden Meetingdag 23 juli (Reactie's: 5)

Minder activiteit ivm vakanties

Berichtdoor Finny » 13 juli 2014, 11:50

Afbeelding

De Zomervakantie staat voor de deur. De verwachting is dan ook dat er, net als voorgaande jaren, tot augustus wat minder activiteit binnen de Community is dan normaal. Teamspeak zal een stuk rustiger zijn en ook het forum en de website zullen minder gebruikt worden. De Community is zeker niet inactief, maar op vakantie.

Ga jij binnenkort ook op vakantie en een aantal dagen/weken weg? Laat het ons weten via het forum Aankondigingen. Dan sta je niet voor de verrassing dat je lidmaatschap na de zomervakantie is opgezegd vanwege inactiviteit (dit zal niet veel voorkomen, maar plaats gewoon even een berichtje en laat iedereen even weten dat je op vakantie gaat: wel zo netjes).

Benieuwd wanneer Teamleiders en Beheerders op vakantie gaan? Check dan even dit onderwerp:
Vakantie beheerders/tea [...]
Link naar onderwerp: Minder activiteit ivm vakanties (Reactie's: 0)

Eerste nieuwsbrief een feit: DW# Update!

Berichtdoor Finny » 16 juli 2014, 13:20

Afbeelding

Al lange tijd is het een grote wens om een nieuwsbrief uit te brengen voor de Community, met daarin ruimte voor vaste rubrieken zoals aankomende evenementen, recente ontwikkelingen binnen de Community, interviews en meer. En nu is hij er dan eindelijk, de DW# Update!

Beetje bij beetje breiden we de Community verder uit, daar hoort ook een goede informatievoorziening bij. Vanaf heden kan de nieuwsbrief daaraan worden toegevoegd. De nieuwsbrief verschijnt vanaf heden ieder kwartaal, in totaal 4x per jaar. Je kunt alle nieuwsbrieven voortaan terugvinden in het nieuwe forum: Nieuwsbrief. Tevens bestaat er de mogelijkheid om via dit forum op een nieuwsbrief te reageren.

De redactie staat nog in de kinderschoenen en we zijn dan ook druk op zoek naar enthousiaste leden die willen meewerken aa [...]
Link naar onderwerp: Eerste nieuwsbrief een feit: DW# Update! (Reactie's: 0)

Aftermovie/terugblik Zomervakantie laat online

Berichtdoor Finny » 25 juli 2014, 15:44

Afbeelding

De foto's, terugblik en aftermovie van de afgelopen DW# Zomervakantie (vandaag helaas weer ten einde) laten dit keer even op zich wachten en zullen pas over een week of 3 online zijn. Dit heeft te maken met het feit dat ik aanstaande maandag weer met een aantal vertrek naar Oostenrijk en hierdoor geen/niet voldoende tijd heb om de foto's/filmpjes uit te zoeken, te bewerken en te plaatsen.

Reken erop dat dit alles pas halverwege augustus geplaatst gaat worden, dan ben ik namelijk wel weer terug en uiteraard is dat dan voor mij prioriteit nummer 1. Misschien dat je zo nu en dan al een fototje voorbij ziet komen, er komt nog veel meer ;)
Link naar onderwerp: Aftermovie/terugblik Zomervakantie laat online (Reactie's: 0)