28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuwe Teams ingedeeld

Berichtdoor Finny » 06 augustus 2011, 16:52

Afbeelding

Dit weekend hebben de Squads plaatsgemaakt voor drie grote TEAMS: Team Battlefield, Team Call of Duty en Team Other.

Iedereen die zich via het forum had opgegeven voor een Team is vandaag alvast aan het betreffende Team toegevoegd. Alle groepen zijn nu dus weer up-to-date en inactieve leden verwijderd. De ledenlijst is hierdoor wat kleiner geworden, maar het voordeel is dat alleen de echt actieve leden nu in de ledenlijst te vinden zijn.

Er zijn ook wat kleine wijzigingen op de website gemaakt, maar voor vele waarschijnlijk niet eens op te vallen. Achter de schermen zijn we druk bezig met beheerderspanelen voor de Teamleaders en met de synchronisatie van groepen met de groepen op Teamspeak. Zodat we in de toekomst de activiteit en aanmeldingen van leden beter (maar vooral gemakkelijke [...]
Link naar onderwerp: Nieuwe Teams ingedeeld (Reactie's: 0)

Vernieuwde CREW

Berichtdoor Finny » 07 augustus 2011, 11:18

Afbeelding

Gister zijn de vernieuwde Teams actief geworden. In de afgelopen dagen zijn we opzoek gegaan naar actieve leden die zich erg graag willen inzetten voor het beheer van een Team. We willen de activiteit van de CREW op topniveau hebben en houden. Ook zijn we kritisch gaan kijken naar de leeftijd van CREW leden en hebben we deze grens voor onszelf verhoogd. Daarom zijn er een aantal wijzigingen geweest binnen de CREW. Check de nieuwe Clan- en Teamleaders in de ledenlijst. In het bijzonder willen we kefkees & goolgothic bedanken voor hun inzet de afgelopen weken binnen de CREW. Bedankt!
Link naar onderwerp: Vernieuwde CREW (Reactie's: 4)

Clanreglement

Berichtdoor Finny » 29 augustus 2011, 11:26

Afbeelding

Vanuit leden hebben we reacties gekregen dat binnen Dutch Warriors momenteel het clanreglement ontbreekt. Dit zorgt in een aantal situaties voor veel onduidelijkheid. Daarom hebben we besloten om deze op te stellen en te plaatsen op de website. Het reglement is vanaf heden te vinden onder het kopje Info, op de pagina Reglement. Het reglement dient door alle leden te worden nagestreefd. Het reglement zorgt voor een eerlijke, gelijke behandeling en bied duidelijk- en openheid. Lees het geheel even door zodat je op de hoogte bent en zorg dat je eraan houd. Heb je vragen, laat het ons dan even weten.
Laatst bijgewerkt door Finny op 05 november 2011, 14:33, in totaal 5 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: Clanreglement (Reactie's: 0)