28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuwe sidebar

Berichtdoor Finny » 01 september 2013, 12:40

Afbeelding

Misschien heb je het al gezien, vanaf vandaag hebben we aan de rechterkant van de website een sidebar, met daarin de Chat en de Kalender. Deze beide functies zijn voortaan via de sidebar te openen (enkel voor ingelogde leden). Mogelijk dat jullie gisteren en vandaag een aantal fouten op de website hebben gezien: dat kan kloppen. We hebben ons verkeken op de hoeveelheid werk die er in de sidebar ging zitten en hebben de update gisteren niet goed aangepakt. Daar hebben we van geleerd. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben er nu wel weer een handige functie bij. Met dank aan Dygnus, Hotheaded, Joeri en Mynewacc.

Als het goed is werkt nu alles weer zoals het zou moeten werken. Mocht je toch nog fouten tegen komen met betrekking tot de sidebar, plaats deze dan in het Bug forum. Andere bugs die [...]
Link naar onderwerp: Nieuwe sidebar (Reactie's: 0)

Nieuw Team: DayZ

Berichtdoor Finny » 02 september 2013, 16:17

Afbeelding

Door een tweetal leden kwam het verzoek om een Team te starten voor DayZ, aangezien dit door diverse leden in de clan actief gespeeld wordt. Uiteraard vonden we dat een goed idee en daarom is vanaf vandaag TEAM DayZ toegevoegd aan de lijst van actieve Teams. Het Team wordt geleid door BusterDuDe, hij voldeed aan alle gestelde voorwaarden voor Teamleiders en is vol frisse moed om wat nieuwe nieuwe leden voor deze game aan te trekken.

Speel jij ook DayZ, meld je dan aan voor dit nieuwe Team, aanmelden kan uiteraard via het Gebruikerspaneel.
Link: ucp.php?i=groups&mode=membership.
Link naar onderwerp: Nieuw Team: DayZ (Reactie's: 0)

Rangen en punten update

Berichtdoor Finny » 02 september 2013, 19:31

Afbeelding

Afgelopen weekend hebben de Beheerders en Teamleiders een aantal beslissingen genomen over het puntensysteem en de daaraan gekoppelde rangen. Want hé, het systeem is alweer twee maanden in gebruik en daar moet wat mee gedaan worden. We waren het er allemaal wel over eens dat het verdienen van punten momenteel te gemakkelijk gaat in vergelijking met de rang die je daarmee kunt behalen. Neem het overzicht erbij en je zag dat een groot aantal leden al ver boven de 10.000 punten zat (crew-leden daargelaten).

OPNIEUW INGEDEELD
Vandaag zijn alle leden opnieuw ingedeeld. Leden die meer dan 5.000 punten hadden zijn geplaatst in de Gold Member-groep en starten met een totaal van 5.000 punten voor deze maand. Leden die minder hadden dan 5.000 punten zijn verdeeld over de juiste groepen. De benodi [...]
Link naar onderwerp: Rangen en punten update (Reactie's: 8)

Mogelijk nieuw Team: APB?

Berichtdoor Zwaffel » 08 september 2013, 12:42

Afbeelding

Recent zijn er diverse nieuwe leden lid geworden van onze Community, veel actief binnen de game APB: Reloaded. In het verleden zijn er al diverse voorstellen geweest om hiervoor een Team op te richten, vaak zonder succes. Nu heeft ImreJansen een peiling geopend met betrekking tot het oprichten van een eventueel APB team. Wij weten dat er diverse leden actief zijn binnen APB en daarom staan wij als beheerders zeker open voor de oprichting van dit Team. Ook zeker omdat er nu nieuwe leden voor deze game zijn. Voordat wij definitief iets ondernemen, zijn wij benieuwd naar jullie mening: viewtopic.php?f=17&p=27373#p27373.
Link naar onderwerp: Mogelijk nieuw Team: APB? (Reactie's: 0)

Meeting Efteling 12 oktober

Berichtdoor Dygnus » 22 september 2013, 21:42

Afbeelding

Het werd inmiddels wel weer tijd voor een meeting. Na een geslaagde zomervakantie en in mei een meeting bij Walibi, organiseren wij dit keer een meeting bij de Efteling. Op zaterdag 12 oktober om 10.00 zal het evenement plaatsvinden, het aanmelden kan via de kalender worden gedaan. Bereid je dus voor op wilde ritten in Joris en de Draak of anders willen wij ook gerust met jou naar de Sprookjesboom. ;)

Aanmelden kan via deze link. Zo kunnen wij rekening houden met wie er komen en contact houden om meer informatie over de meeting te geven.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Link naar onderwerp: Meeting Efteling 12 oktober (Reactie's: 0)