28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

San Andreas Multiplayer middag

Berichtdoor Finny » 01 september 2014, 21:36

Afbeelding

Bij de oude garde waarschijnlijk nog meer dan bekend: San Andreas Multiplayer, kortweg SAMP. De multiplayer van GTA: San Andreas. Nu The Reality voor de deur staat leek het mij een leuk idee om weer eens nieuw leven in te blazen in de server die wij ooit voor SAMP hadden. Deze server, Country Wars, zal dan ook in een vernieuwde versie tijdens de Reality door ons worden gehost.

De afgelopen dagen heb ik mij volledig gestort op het ontstoffen van onze oude server en het bijeen rapen van oude scripts. De server draait inmiddels weer en de afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het up-to-date maken van de server en het schrijven van de vernieuwde gamemode. Op een paar scripts na is de server weer helemaal klaar voor gebruik. Voor ik verder ga met het afronden van de gamemode en de de [...]
Link naar onderwerp: San Andreas Multiplayer middag (Reactie's: 31)

Minecraft creative bouw evenement.

Berichtdoor Meteo » 03 september 2014, 20:01

Afbeelding

Beste clan leden,

Deze week is de Creative wereld gemaakt. De creative world is een flat world met daarop plots (stukken grond) die iedereen kan kopen met het geld dat ze in survival hebben verdiend. Er zijn verschillende maten plots 100x100, 75x75, 50x50 en 25x25.

De creative world zit alleen nog zonder spawn. Daarom begint er vanaf vrijdag 5 september 18:00 een wedstrijd wie de beste spawn kan maken. Mensen kunnen zich inschrijven via de kalender (calendar.php?view=event&calEid=359&calM=9&calY=2014) vanaf vandaag tot het begin van het evenement. Dit evenement gaat door tot iedereen heeft aangegeven dat ze klaar zijn met hun creatie. Dit betekent wel dat er actief doorgebouwd moet worden. Je krijgt voor het evenement een plot van 100x100 gratis toegewezen. na het evenemen [...]
Link naar onderwerp: Minecraft creative bouw evenement. (Reactie's: 2)

Nieuwe Arma 3 server: Modded Altis

Berichtdoor Finny » 12 september 2014, 21:16

Afbeelding

Dutch Warriors heeft weer een nieuwe server, dit keer voor Arma 3. De server is vanaf heden beschikbaar onder het IP 78.143.2.51:2302 en draait op de Altis Wasteland Mod voor Arma 3. De server kent een totaal van 20 slots en is publiekelijk toegankelijk. Doomdpanic heeft momenteel het beheer over deze server: voor vragen over de server of de Altis Wasteland Mod kun je bij hem terecht.
Link naar onderwerp: Nieuwe Arma 3 server: Modded Altis (Reactie's: 12)

Battlefield 4 Double XP weekend!

Berichtdoor arinpee » 21 september 2014, 18:40

Afbeelding

Battlefield 4 Double XP weekend!

Aankomend weekend is het weer dubbel xp weekend, tijd om met zijn alle onze 100% boosts e.d. optimaal te gebruiken. functioneren als team flags cappen reviven killen, lets do this shit!

Afgelopen week hebben we een paar keer gezellig samen gespeeld en hoop dat we dit weekend dit weer voor elkaar kunnen krijgen.

We kunnen zelfs even een pistol only server in knallen als mensen dat willen om zo wat pistol kills te krijgen en als team de boel is even te pownen!

Cu on the Battlefield!
Link naar onderwerp: Battlefield 4 Double XP weekend! (Reactie's: 1)

Ledenvergadering 5 oktober

Berichtdoor Finny » 24 september 2014, 20:59

Afbeelding

Op zondag 5 oktober 2014 van 19:00-20:00 is er weer de mogelijkheid je ideeën/tips en feedback te ventileren naar de CREW. Diverse Beheerders en Teamleiders zullen tijdens deze ledenvergadering aanwezig zijn. De punten moeten vooral van jullie komen: we zijn erg benieuwd naar jullie input en zijn benieuwd naar jullie mening en ideeën over/voor de Community.

Aanmelden voor de vergadering is niet verplicht, maar wel erg handig: dit kun je hier doen.
Dan hebben wij een beetje een idee over de opkomst.

Tot dan!
Link naar onderwerp: Ledenvergadering 5 oktober (Reactie's: 0)