28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Website vernieuwing: tips & ideeën

Berichtdoor Finny » 05 september 2015, 12:23

Afbeelding

De laatste jaren is er veel gesleuteld aan de website. Er zijn specifieke modules voor onze Community ontwikkeld en toegevoegd aan het standaard pakket. Ook is er een flinke slag gemaakt in het design en de huisstijl. Hierdoor is er een stabiele, goed overzichtelijke website gevormd.

Zoals een aantal van jullie mogelijk weten draait de basis van onze website op het forumpakket phpBB. De ontwikkeling van phpBB heeft de laatste tijd ook een flinke stap voorwaarts gemaakt. Door de vele zelfgeschreven toepassingen en vele toevoegingen brengt het vernieuwen hierdoor soms problemen met zich mee.

Met diverse beheerders wil ik komende tijd op de achtergrond is gaan brainstormen hoe we de website in de toekomst nog verder kunnen verbeteren en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Niet geheel onb [...]
Link naar onderwerp: Website vernieuwing: tips & ideeën (Reactie's: 0)

Hotheaded stopt als beheerder

Berichtdoor BulletM » 06 september 2015, 23:03

Afbeelding

Beste Dutch Warriors,

Sinds vandaag is Hotheaded gestopt als beheerder. Zijn privéleven staat het helaas niet meer toe om deze taak te vervullen. Hij heeft een aantal jaar de ontwikkelaars-taken op zich genomen en heeft daarbij veel betekend voor de community.

Hij blijft, op de achtergrond, nog wel ontwikkelaar voor DW. Ook zal hij niet verdwijnen van TeamSpeak. Dus als je nog een praatje wil maken is daar genoeg gelegenheid voor. Wij willen Roel bedanken voor zijn rol als beheerder en hij heeft daarom ook de rang Elite meegekregen.
Link naar onderwerp: Hotheaded stopt als beheerder (Reactie's: 2)

Foto's Bullet Factory

Berichtdoor Finny » 07 september 2015, 13:40

Afbeelding

Afgelopen weekend organiseerde Bo0mdutchy samen met J3tze en Hendrik een gecombineerde BBQ (zaterdag) met een dagje airsoft op zondag. Het was weer ontzettend gezellig. Graag willen wij vooral J3tze en Hendrik bedanken voor hun voortreffelijke onderkomen en heerlijke BBQ! Foto's en filmpjes van dit weekend zullen ongetwijfeld nog worden geplaatst. Bullet Factory heeft in ieder geval alvast wat airsoft foto's op hun facebookpagina geplaatst. Wij hebben deze uiteraard gedeeld. Check ze via onze eigen facebookpagina.

Afbeelding
Link naar onderwerp: Foto's Bullet Factory (Reactie's: 1)

The Reality XVI: BBQ zaterdag

Berichtdoor Finny » 07 september 2015, 16:34

Afbeelding

Tijdens de Reality wordt er op zaterdag 26 september een BBQ georganiseerd. Via Mijn inschrijving kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze BBQ. Kosten hiervoor bedragen €12.50. Diverse leden hebben zich inmiddels voor de BBQ aangemeld. Wil je je ook aanmelden? Geef dit dan aan via de website van The Reality.

Daarnaast kun je met een teamgenoot jezelf aanmelden voor de Stef Stuntpiloot competitie die door ons wordt georganiseerd. Aanmelden hiervoor kan via The Reality 16 > Competities.
Link naar onderwerp: The Reality XVI: BBQ zaterdag (Reactie's: 14)

Airsoft Event – Veluwe Airsoft 25 Oktober

Berichtdoor Bo0mDutchy » 21 september 2015, 16:57

Afbeelding

Beste mede-gamers,

Drie keer raden, Ja het is weer tijd voor een airsoft event!!! en waar?!?! jup veluwe. Tot dan!

WAAR?
Het adres waarnaar je moet gaan is:

VELUWE AIRSOFT
HARDERWIJKERWEG 497A
8077RJ, HULSHORST
NEDERLAND

WANNEER?
De evenement is op zondag 25 Oktober. Vanaf 09:00 kan je naar binnen en het begint rond 10:30. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent voordat we beginnen met het spel rond 11 uur. Het evenement duurt ongeveer tot 16:30.

KOSTEN
De kosten bedragen:
€60,- Spelen met huurwapen (met eigen kleding en overige gear)
De gehele zondag airsoften inclusief het volgende:
-Entree
-AK-74
-Sling
-Highcap magazijn
-Overall
-Meshmasker en veiligheidsbril
-3500 0,20 Extreme Precision BB'S
-Veiligheidshesje

€25,- als je j [...]
Laatst bijgewerkt door Bo0mDutchy op 24 oktober 2015, 23:07, in totaal 8 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: Airsoft Event – Veluwe Airsoft 25 Oktober (Reactie's: 11)