28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

TERUGBLIK: Efteling 2013

Berichtdoor Dygnus » 13 oktober 2013, 18:34

Afbeelding

In oktober was het weer zover, een meeting met een kleine - maar toch gezellige - groep in de verwonderende wereld van de Efteling. Dit maal waren er maar liefst drie nieuwe gezichten in ons midden, Davey (Thereaper), Marco (Meteo) en Joël (Eljol). Om 10.00 u. hadden wij afgesproken bij de ingang van de Efteling, maar door vertraging van de NS (het zal ook weer 'ns niet) werd dit eerder 10.30u.

Als eerste gingen we de Python verkennen, je laten vervoeren ('voeren' in het Belgisch) door twee loopings en twee kurkentrekkers. Vervolgens hebben we de vliegende Hollander verkend, onze eerste aanraking met water van de dag. Om dit te compenseren hebben we vervolgens een vuur-ritje gemaakt in Joris en de Draak.

12.00 u. lunchtijd! Uiteraard zijn wij allemaal wel in voor een broodje kebab of d [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Efteling 2013 (Reactie's: 5)

All Random-All Mid

Berichtdoor Johannes » 14 oktober 2013, 9:03

Afbeelding

DoubleDutchClan heeft ons een uitnodiging gestuurd om mee te doen aan hun evenement. Er zijn in totaal 5 clans die mee zullen doen. Er worden van te voren geen teams gemaakt dit word ter plekke gedaan om het eerlijk te houden.

Hier volgt zo nog een verdere omschrijving van DoubleDutchClan's Event.


Afbeelding

Deze maand wordt het tijd voor iets nieuws, om ons niet te limiteren zullen we dit tournament niet alleen met onze eigen DoubleDutchClan doen. Het betreft een ARAM tournament waar meerdere clans aan mee zullen doen! Het tournament zal als volgt gaan:

Alle deelnemers zullen zich verzamelen in de desbetreffende channels op de teamspeak van DoubleDutchClan. Hier worden de teams geselecteerd door de event leiding om een zo eerlijk mogelijke verdeling te krijgen. Het zal dus niet clan tegen [...]
Link naar onderwerp: All Random-All Mid (Reactie's: 6)

Ledenvergadering zondagavond 3 november

Berichtdoor Finny » 20 oktober 2013, 13:27

Afbeelding

Het is weer even geleden dat er een ledenvergadering is gehouden en daarom staat hij weer op de planning: zondagavond 3 november 2013. We starten om 20:30 uur en, als het lukt te minste, willen we de vergadering rond 21:30 uur afronden.

Ieder lid van de clan is welkom en we gaan het vooral hebben over nieuwe ideeën, input en uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast gaan we het hebben over de Community in het algemeen en stellen we met elkaar de prioriteiten voor de toekomst.

Noteer 3 november dus alvast in de agenda en vergeet je ook zeker niet aan- of af te melden via de kalender: calendar.php?view=event&calEid=294&calM=11&calY=2013. Na 20:30 uur is het niet meer mogelijk aan te sluiten, tenzij je van te voren via de kalender hebt aangegeven dat je (wa [...]
Link naar onderwerp: Ledenvergadering zondagavond 3 november (Reactie's: 1)

Nieuw Team: TERA

Berichtdoor Meteo » 23 oktober 2013, 0:24

Afbeelding

Sommige van ons spelen al een tijdje TERA en sommige hebben het even gespeeld. Ik (Meteo) en Eljol zijn nu bezig een goed team samen te stellen met gemotiveerde en gezellige spelers. Met dit team kunnen we snel levelen, gearen, dungeons doen en natuurlijk een hoop lol hebben!

Vind je het leuk om met een team een MMORPG te spelen?
Dan helpen we je graag!

Voor meer informatie over team TERA, zie het volgende topic:
viewtopic.php?f=17&t=3079
Link naar onderwerp: Nieuw Team: TERA (Reactie's: 3)

Nieuwe server: Battlefield 4

Berichtdoor Dygnus » 29 oktober 2013, 20:57

Afbeelding

Vanaf vandaag is onze Battlefield 4 server online. Je kunt deze server joinen door te zoeken op "DW#", tevens is de server via deze link op de gametracker te volgen.

Voor vragen kun je terecht bij de teamleiders Jimmmz en Bo0mDutchy.
Link naar onderwerp: Nieuwe server: Battlefield 4 (Reactie's: 8)