28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

RLM: Oss

Berichtdoor Bo0mDutchy » 04 december 2011, 23:13

Afbeelding

Beste clan leden,

Inmiddels na een aantal topics zijn we er uit. We gaan een combinatie maken om het ieder naar zijn zin te maken. Als je aan een van deze activiteiten niet wil mee doen kan je altijd op de afgesproken tijd bij het volgende activiteit aanwezig zijn. Dus als je bijvoorbeeld niet wil zwemmen zorg je dat je rond 18:30 bij de bioscoop bent.
wat we gaan doen als volgt:

Vrijdag 6 Januari

Planning

#1 12:15 @ INGANG Zwembad Oss
(Google maps)
EDIT MYNEWACC: 12:00 verzamelen we op station Oss, van daaruit lopen we naar het zwembad (+- 10 min). Mensen die rechtstreeks naar het zwembad gaan: rond 12:15 zullen we daar zijn)

#2 17:30 @ UITGANG Zwembad Oss
Vanaf daar opzoek naar eten. Dit kan bijv. bij Pizzeria Brigantino oss of een andere toko in het centrum. Zoeken we dan wel. [...]
Laatst bijgewerkt door Finny op 31 januari 2012, 9:18, in totaal 12 keer bewerkt.
Reden: Wordt constant bijgewerkt!
Link naar onderwerp: RLM: Oss (Reactie's: 100)

Mynewacc & Finny stoppen als Clanleader

Berichtdoor Johannes » 05 december 2011, 19:49

Afbeelding

Mynewacc en Finny stoppen vanaf vandaag als Clanleader. Door tijdgebrek kunnen zij de dagelijkse taken binnen het beheer van de clan niet meer uitvoeren. Om het mogelijk te maken een ondersteunende taak voor Clan- en Teamleaders te (blijven) vervullen (wanneer er tijd is) hebben we vanaf vandaag een nieuwe rang aan de clan toegevoegd, de rang Supporter. Supporters maken echter geen deel uit van het dagelijkse beheer van de clan!

Natuurlijk zijn we ook op zoek gegaan naar een nieuwe Clanleader. RoadRunner is bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Hij was al lange tijd verantwoordelijke voor de Black Ops server van de clan en sinds kort ook de BF3 en Windows Server. Omdat RoadRunner hierdoor zijn taken als Teamleader van TEAM Call of Duty niet meer kan uitvoeren, zijn we ook hier naa [...]
Link naar onderwerp: Mynewacc & Finny stoppen als Clanleader (Reactie's: 13)