28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuwe Teamleiders: Hazard en xU_FaiL_So_HarDx

Berichtdoor Finny » 02 december 2013, 11:23

Afbeelding

Afgelopen weken heeft er een onderwerp op het forum gestaan waarin vacatures waren vermeld voor Teamleiders voor TEAM Battlefield en TEAM Call of Duty. Een aantal leden heeft hierop gereageerd. Gisteren is tijdens de CREW vergadering besloten Hazard te promoveren als Teamleider voor TEAM Call of Duty.

Daarnaast is xU_FaiL_So_HarDx vanaf vandaag als extra Teamleider aangesteld voor TEAM Battlefield naast de twee huidige Teamleiders van Battlefield. In overleg is besloten de huidige Teamleiders nog te behouden, ondanks dat deze om redenen wat minder actief zijn. Een verdere beslissing kan daarover in de toekomst nog genomen worden.

Wij wensen Hazard en xU_FaiL_So_HarDx veel succes met hun Teamleiderschap en uiteraard staan zij voor al je vragen vanaf heden tot je beschikking ...
Link naar onderwerp: Nieuwe Teamleiders: Hazard en xU_FaiL_So_HarDx (Reactie's: 5)

APB Race/Bounty: DW vs DB

Berichtdoor Imre » 04 december 2013, 15:59

Afbeelding

Dutch Broother Hood heeft ons uitgenodigd voor een vriendschappelijk evenement op 20 december 2013, van 21:00 tot ongeveer 23:00 uur. Dit evenement wordt georganiseerd voor alle leden van Dutch Brother Hood en alle leden van Dutch Warriors, TEAM Apb. De bedoeling is om in APB tegen elkaar te gaan racen en daarna een bounty-match tegen elkaar te spelen. Alle spelregels en details over het evenement vindt je in de video die door Dutch Brother Hood is geplaatst:Aanmelden voor dit evenement kan via de kalender: calendar.php?view=event&calEid=302. Ook als je niet in TEAM Apb zit kun je deelnemen aan dit evenement, mits je natuurlijk APB hebt. Geef je dan ook op via de kalender. Heb je jezelf niet opgegeven via de kalender? Dan kun je niet deel [...]
Link naar onderwerp: APB Race/Bounty: DW vs DB (Reactie's: 5)

Enquête 2013/2014

Berichtdoor Finny » 04 december 2013, 16:36

Afbeelding

Het afgelopen jaar is er weer hard aan de weg getimmerd. De Community blijft zich aanpassen aan de huidige tijd en, omdat de Community van en voor iedereen is, zijn we uiteraard erg benieuwd naar jullie mening. Daarom is er ook dit jaar weer een enquête gemaakt waarin we jullie willen vragen om met een kritische blik naar de Community (en de afgelopen periode) te kijken en eerlijk en open je mening te geven. Dat geeft ons weer mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing in de toekomst. Ga direct naar de enquête (je moet ingelogd zijn om deze in te vullen).

Je kunt de enquête invullen tot en met de jaarwisseling. De uitslag zal in de dagen daarna bekend worden gemaakt en met de gegeven feedback gaan we vervolgens snel aan de slag om de Community nog verder te verbeteren.

Voor het invu [...]
Link naar onderwerp: Enquête 2013/2014 (Reactie's: 3)

Nieuwe TeamSpeak server

Berichtdoor Dygnus » 06 december 2013, 13:31

Afbeelding

Per 6 december zijn wij overgegaan op een nieuwe TeamSpeak server. Onze host waar wij de website en TeamSpeak afnemen is bezig met een migratie naar een ander datacenter. Dit betekent dat onze verbinding van TeamSpeak van 100mbit verhoogd is naar maar liefst 1000mbit (of kortweg: 1gbit).

Zolang je op teamspeak.dutchwarriors.nl of ts.dutchwarriors.nl verbindt, zul je hier verder niks meer van vernemen. Mocht je altijd op het IP 77.74.50.113 hebben verbonden, dan raden wij je aan op voortaan naar ts.dutchwarriors.nl te verbinden.

Onze TeamSpeak server is als eerste gemigreerd naar een nieuwe server in het nieuwe datacenter. Mochten jullie tegen problemen aanlopen (verbindingsproblemen, migratie problemen, etc.) dan horen wij dit graag!
Link naar onderwerp: Nieuwe TeamSpeak server (Reactie's: 4)

3-jarig jubileum: LAN Woerden

Berichtdoor Dygnus » 09 december 2013, 22:04

Afbeelding

Komende jaarwisseling bestaat Dutch Warriors alweer drie jaar. Eljol heeft in overleg met zijn ouders ter gelegenheid van ons drie jarig jubileum een deel van een loods vrijgemaakt waar wij in het weekend van 18 en 19 januari 2014 gebruik van mogen maken voor een gezellige LAN party. Dit lieten wij ons geen twee keer vertellen, daarom zijn we achter de schermen druk bezig met de opzet van deze eerste Dutch Warrior Clan LAN.

Datum en tijd
Aanvang van het evenement vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014. Vanaf 12:00 uur zullen de deuren geopend zijn en kun je je plek gaan opbouwen. Het evenement zal vervolgens eindigen op zondag 19 januari 2014, 12:00 uur.

Locatie
Ohmweg 5, 3442 AA te Woerden.

Kosten
Kosten bedragen €10,= per persoon, contant af te rekenen bij aanvang van het evenemen [...]
Laatst bijgewerkt door Dygnus op 11 december 2013, 19:24, in totaal 5 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: 3-jarig jubileum: LAN Woerden (Reactie's: 73)