28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

CoD: AW Sidearm only tournament

Berichtdoor Hazard » 01 december 2014, 15:57

Afbeelding

Introductie

Het is weer tijd voor een klein tournament. Gaat hier om een Free for All Side arm only tournament.
De hoeveelheid rondes die er komen ligt eraan hoeveel mense er mee doen. Inschrijving voor dit tournament is verplicht! Je kunt dit doen via de kalender of hier een post aan te make.

Hier onder in dit topic zul je alle info kunnen vinde, het enige vereiste om mee te kunnen doen is dat je DW# member bent & CoD Advanced Warfare tot je beschikking hebt.
Skill of geen skill gewoon mee doen! Het kost je niks behalve een avondje van jou tijd.Deelnemers lijst

  • Rimbo
  • Saaddaas
  • IMtaR
  • BulletM
  • Ryan Laserbeam
  • Eplica


Tournament datum/tijd

03 - 12 - 2014 / 15:00 Opening van de inschrijvingen.
03 - 01 - 2015 / 20:00 Sluiting van de inschrijvingen
03 - 01 - 2015 / 20:30 [...]
Laatst bijgewerkt door Hazard op 13 december 2014, 23:31, in totaal 8 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: CoD: AW Sidearm only tournament (Reactie's: 7)

TERUGBLIK: Efteling 2014

Berichtdoor Kirsten » 04 december 2014, 3:19

Afbeelding

TERUGBLIK: Efteling 2014
23 november 2014 | Efteling Kaatsheuvel


Op zondag 23 november zijn we met een grote groep van Dutchwarriors naar de Efteling geweest. De verzameltijd was kwart voor elf, maar er waren een aantal mensen die in de file stonden en hierdoor een beetje te laat aankwamen. Eenmaal in het park kwamen we meteen Pardoes en prinses Pardijn tegen. Dit was natuurlijk perfect voor een fotomomentje.

1599 1598 1594 1593

Doordat het gigantisch druk was in de Efteling konden we helaas niet veel attracties doen. De wachtrijen van de Carnaval Festival en de Vogelrok stonden zelfs helemaal tot buiten het gebouw en wachten is stom. Gelukkig verpeste dit niet de sfeer en werden er tijdens het wachten prachtige selfies gemaakt. Allereerst gingen we in het spookslot. Ook hebben we ger [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Efteling 2014 (Reactie's: 10)

Voordelen Premium Members gewijzigd

Berichtdoor Finny » 09 december 2014, 15:28

Afbeelding

De voordelen voor Premium Members zijn gewijzigd. De mogelijkheid om een eigen album te creëren in het Album, evenals het uploaden van afbeeldingen daartoe is niet meer mogelijk. Het album neemt aanzienlijke ruimte in op onze website en wij willen dit graag beheersbaar houden. Gezien het feit dat er weinig gebruik gemaakt werd van de persoonlijke albums hebben we besloten dit stop te zetten. Uploaden van afbeeldingen naar algemene albums is nog wel mogelijk.

Verder krijgen Premium Members vanaf 1 januari 2015 voorrang bij (grote) evenementen. Dit is van toepassing op het kwartaal waarin het lid zichzelf voor het evenement inschrijft. Premium Members gaan bij de inschrijving dus voor op de 'normale' leden. We zien de animo voor community brede evenementen steeds verder toenemen. Middels [...]
Link naar onderwerp: Voordelen Premium Members gewijzigd (Reactie's: 0)

Vooraankondiging: Lan Woerden #2

Berichtdoor Finny » 10 december 2014, 19:39

Afbeelding

Afgelopen jaar was er ter gelegenheid van ons 3 jarig jubileum voor het eerste een DW# Lan party georganiseerd in Woerden. Met grote dank aan Eljol en zijn ouders. Het evenement was dusdanig bevallen dat er direct daarna al werd gesproken over een mogelijk vervolg. En deze gaat er komen en wel in het laatste weekend van januari 2015.

Houd het weekend van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari 2015 dan ook alvast vrij in je agenda. Dit jaar zal er plaats zijn voor een totaal van 21 deelnemers. In tegenstelling tot vorig jaar zal er dit jaar door de organisatie voor het avondeten worden gezorgd. Op die manier willen we leden ook de mogelijkheid bieden om voor een klein bedrag enkel langs te komen en mee te eten zonder daadwerkelijk een eigen (gaming)plaats te hoeven reserveren.

Hoe ka [...]
Link naar onderwerp: Vooraankondiging: Lan Woerden #2 (Reactie's: 3)

Team Planetside word Team Airsoft

Berichtdoor Omatje » 13 december 2014, 14:40

Afbeelding

Planetside2 word amper gespeeld daarom is er besloten om dit team op te doeken en plaats te maken voor een geheel nieuw team namelijk Team Airsoft.

Dit team zal geleid worden door Bo0mDutchy. Dit team is uitsluitend voor fanatieke airsofters die real life airsoft spelen. Om toegang te kunnen krijgen heb je zeker een NABV pas nodig en ook dien je aan te geven bij Bo0mDutchy dat je lid wilt worden van dit team.

Heb je interesse? En heb jij een NABV pas dan is Team Airsoft echt iets voor jou. In de toekomst zal Bo0mDutchy introductie dagen inlassen waarbij je een keer mee kan om te gaan airsoften hierbij heb je nog geen NABV pas nodig. Dus als je het nog niet zeker weet raden wij het aan om een keer mee te gaan.
Link naar onderwerp: Team Planetside word Team Airsoft (Reactie's: 4)