Website bugs

Heb je een bug gevonden op de website, op Teamspeak of in een server?
Laat het ons weten via dit onderwerp, dan fixen we deze uiteraard.
Gebruikersavatar
Joeri
Elite
Elite
Berichten: 1625
Lid geworden op: 19 september 2011, 20:48

Re: Website bugs

Bericht door Joeri » 04 september 2014, 13:26

jaadava schreef: Nog niet, aleen 1 foto verder niet (alleen de lol background (de groene))
Heb net nog even getest maar als het goed is moet hij nu goed werken.
en zo als finny al zij doe een paar keer ctrl + f5 en ctrl + R
0100100101101011001000000110100001100101011000100010000001100011011011110110110101101101011001010110111001110100011000010110000101110010001000000110111101110000001000000110000101101100011011000110010101110011001000000011101001010000

Gebruikersavatar
jaadava
Berichten: 823
Lid geworden op: 06 juni 2014, 8:48

Re: Website bugs

Bericht door jaadava » 04 september 2014, 17:06

Joeri schreef:
jaadava schreef: Nog niet, aleen 1 foto verder niet (alleen de lol background (de groene))
Heb net nog even getest maar als het goed is moet hij nu goed werken.
en zo als finny al zij doe een paar keer ctrl + f5 en ctrl + R
Het werkt, helemaal top :D. bedankt :D
train insane or remain the same ~ Some random old people told me this and im afriad it's true!
MCign: jaadava Teamspeak: jaadava Twitch: nljaadava

Gebruikersavatar
TeunissenStefan
Berichten: 355
Lid geworden op: 23 december 2013, 20:16

Re: Website bugs

Bericht door TeunissenStefan » 04 september 2014, 18:02

Waarom eigenlijk Ctrl+F5? Kan ook gewoon F5 lol
"The only person you are destined to become is the person you decide to be" -Ralph Waldo Emerson

Gebruikersavatar
Joeri
Elite
Elite
Berichten: 1625
Lid geworden op: 19 september 2011, 20:48

Re: Website bugs

Bericht door Joeri » 04 september 2014, 19:47

TeunissenStefan schreef:Waarom eigenlijk Ctrl+F5? Kan ook gewoon F5 lol
Er zit degelijk een verschil tussen F5 en CTRL + F5 !

CTRL + F5 forced de cache van je browser om zich zelf te legen, Wat F5 dus niet doet.

Dus F5 kan wel maar heeft niet de zelfde werking als CTRL + F5
0100100101101011001000000110100001100101011000100010000001100011011011110110110101101101011001010110111001110100011000010110000101110010001000000110111101110000001000000110000101101100011011000110010101110011001000000011101001010000

Gebruikersavatar
jaadava
Berichten: 823
Lid geworden op: 06 juni 2014, 8:48

Re: Website bugs

Bericht door jaadava » 24 oktober 2014, 14:28

Browser: Google Chrome
Link: Afbeelding
Omschrijving Ik kan het plaatje van team counterstrike en van league of legends niet zien. is dit een probleem aan de host kant of mijn kant?

Mvg,
train insane or remain the same ~ Some random old people told me this and im afriad it's true!
MCign: jaadava Teamspeak: jaadava Twitch: nljaadava

Gebruikersavatar
Omatje
Elite
Elite
Berichten: 5112
Lid geworden op: 05 juni 2011, 16:27

Re: Website bugs

Bericht door Omatje » 24 oktober 2014, 15:30

jaadava schreef:Browser: Google Chrome
Link: Afbeelding
Omschrijving Ik kan het plaatje van team counterstrike en van league of legends niet zien. is dit een probleem aan de host kant of mijn kant?

Mvg,

Ik gebruik zelf ook Chrome en ik heb deze bug niet. Ik denk dat het bij jou ligt.
Afbeelding
Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.

hotheaded
Elite
Elite
Berichten: 272
Lid geworden op: 20 september 2011, 21:10

Re: Website bugs

Bericht door hotheaded » 24 oktober 2014, 18:48

jaadava schreef:Browser: Google Chrome
Link: Afbeelding
Omschrijving Ik kan het plaatje van team counterstrike en van league of legends niet zien. is dit een probleem aan de host kant of mijn kant?

Mvg,
In chrome zie ik hetzelfde gedrag, ik heb alleen geen diee waardoor dit komt. Als ik namelijk refresh dan veranderen de plaatsjes die niet geladen worden.

Gebruikersavatar
jaadava
Berichten: 823
Lid geworden op: 06 juni 2014, 8:48

Re: Website bugs

Bericht door jaadava » 27 oktober 2014, 7:56

Browser: Internet Explorer / FireFox / Google Chrome <-- allemaal (interne fout vermoed ik)
Link: http://www.dutchwarriors.nl
Omschrijving De klok van het forum moet nog een uur terug worden gezet. nu kloppen de afschriften niet (niet heel belangrijk maar het viel me op xD)
train insane or remain the same ~ Some random old people told me this and im afriad it's true!
MCign: jaadava Teamspeak: jaadava Twitch: nljaadava

Gebruikersavatar
Mynewacc
Elite
Elite
Berichten: 3967
Lid geworden op: 23 december 2010, 14:25

Re: Website bugs

Bericht door Mynewacc » 27 oktober 2014, 9:05

jaadava schreef:Browser: Internet Explorer / FireFox / Google Chrome <-- allemaal (interne fout vermoed ik)
Link: http://www.dutchwarriors.nl
Omschrijving De klok van het forum moet nog een uur terug worden gezet. nu kloppen de afschriften niet (niet heel belangrijk maar het viel me op xD)
Klopt, ik heb zelf geen toegang meer tot de site maar voor de beheerders die dat wel hebben: er zit een zomer/wintertijd scriptje ergens in de root van het FTP.
DW# Coaster Head 2016
(vanwege het onthoofden van de meeste heads)

Gebruikersavatar
Finny
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2808
Lid geworden op: 23 december 2010, 9:49

Re: Website bugs

Bericht door Finny » 27 oktober 2014, 10:51

Mynewacc schreef:Klopt, ik heb zelf geen toegang meer tot de site maar voor de beheerders die dat wel hebben: er zit een zomer/wintertijd scriptje ergens in de root van het FTP.
Niet aan gedacht. Thx Stijn. Script gedraaid. Tijden kloppen alleen nog niet.
Instelling in het beheerderspaneel "Zomertijd toepassen" werkt niet. Staat op "Nee" maar onderin staat nog steeds GMT+1 Zomertijd. Ik spreek Roel er even op aan zodat er door een techneut naar gekeken wordt xD

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten