Dutch Warriors in 2019: passief

Laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de DW# Community.
Je kunt via dit forum ook alle oude nieuwsberichten nog eens nalezen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Finny
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2810
Lid geworden op: 23 december 2010, 9:49

Dutch Warriors in 2019: passief

Bericht door Finny » 14 april 2019, 21:52

Afbeelding

Beste leden, vrienden en gasten,

Na de oprichting in 2011 is Dutch Warriors uitgeroeid tot één van de grootste en gezelligste online Multigaming Communities van Nederland. Niet voor niets stond deze slogan jaren lang op de voorpagina van onze website. Iedere dag sloten zich nieuwe leden bij de Community aan. Vaak voor de gezelligheid, maar ook voor het serieuze spel.

In de afgelopen acht jaar zijn er meer dan 58.000 berichten geplaatst en (bijna) 2500 gebruikers geregistreerd. In 2017 nog waren we met 40 mannen en vrouwen vertegenwoordigd op The Reality. Het resultaat waar wij het meest trots op zijn: er is binnen de Community in al die jaren een grote, vaste en stabiele vriendengroep ontstaan.

Sinds de hoogtijdagen is het aantal actieve leden rondom de vriendengroep echter gestaag gedaald. Ook de vaste crewleden hebben in de afgelopen jaren hun taken afgeslankt of zijn helemaal gestopt. Hiervoor hebben wij meerdere malen geprobeerd om vervangers te regelen of nieuwe enthousiaste leden te vinden die dit werk wilde voortzetten. Dit is vaak gelukt, maar ook dit potje is helaas opgeraakt.

Het zal je dan ook niet ontgaan zijn dat, zeker vorig jaar, Dutch Warriors slapend is geworden. De harde kern is nog steeds actief, maar nieuwe leden zijn moeilijk te vinden of vast te houden. Ook de Esports teams zijn gestopt of vertrokken.

Hoe nu verder?
Dutch Warriors zal ook komende jaren blijven bestaan. Maar het actief zoeken naar nieuwe leden is gestopt. Er zijn simpelweg geen (crew)leden meer om dit voort te zetten. We zijn dan ook meer een passieve Community geworden en gaan de komende jaren onder deze noemer door. Leden die lid zijn blijven gewoon lid, gasten die lid willen worden zijn meer dan welkom. Echter gaan wij hier niet meer actief voor lobbyen.

De huidige website maakt plaats voor een vereenvoudigde website. Het puntensysteem schaffen we af en ook het aanmelden wordt simpel. Geen goedkeuring of ingewikkelde beheersystemen meer. De verschillende Member-rangen maken plaats voor een paar simpele rangen. Van gast tot (vast) lid. Hoe dit precies vormgegeven wordt daar denken we de komende weken over na.

Zet 28 april 2019 in je agenda
De vernieuwde website gaat dan live. In voorbereiding hierop is de website op deze zondag de gehele dag niet bereikbaar. We updaten op die dag de huidige website en passen de informatie op de nieuwe vorm aan.

Blijft Dutch Warriors nog wel actief?
Jazeker! De website en Teamspeak server blijven gewoon bestaan en ook de vaste vriendengroep blijft vast en zeker online komen. En jullie natuurlijk ook. Toekomstige evenementen, LAN-party's en vakanties zullen gewoon op de website geplaatst blijven worden. Ook zullen wij gewoon blijven Airsoften. De naam blijft dus gewoon bestaan, en wie weet is er in de toekomst weer een groep enthousiaste nieuwelingen die de crew nieuw leven in willen blazen.

Gebruikersavatar
wietgrinder
DW# Community
DW# Community
Berichten: 64
Lid geworden op: 07 september 2015, 11:25

Re: Dutch Warriors in 2019: passief

Bericht door wietgrinder » 15 april 2019, 18:08

zal altijd onder de naam dutchwarrios blijven spelen. de beste community met de beste team colors (H)

Gebruikersavatar
Chewkie
DW# Community
DW# Community
Berichten: 538
Lid geworden op: 27 december 2010, 14:04

Re: Dutch Warriors in 2019: passief

Bericht door Chewkie » 16 april 2019, 10:20

Ik kreeg net deze mail, wat een spijtig nieuws! Ik heb al mijn tienerjaren doorgebracht bij DW, DGT, F4F. Al die uren Warrock en GTA SA:MP, ik denk er regelmatig nog aan terug! Sad to see you guys go.

Gebruikersavatar
Finny
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2810
Lid geworden op: 23 december 2010, 9:49

Re: Dutch Warriors in 2019: passief

Bericht door Finny » 18 april 2019, 20:55

Hoi Mathias, wij gaan nergens heen en blijven gewoon actief hor haha. En ook jij bent uiteraard meer dan welkom om weer eens te komen buurten ;)

Groetjes,

Finny

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 18 gasten