28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

DW# Dutch Warriors

Welkom bij Dutch Warriors, één van de grootste en gezelligste online Multigaming Communities van Nederland! En dat zeggen we niet zomaar. Met leden actief binnen vele online games, voor zowel fun als competitief. Maar ook actief binnen de airsoftsport. Dat alles maakt Dutch Warriors veelzijdig. En zeg nu zelf, welke Community gaat er nou met elkaar op zomer- en wintersportvakantie? Wij dus!

Overstappen?

Is je eigen clan uit elkaar gevallen, heb je geen zin om een website te maken en dure servers aan te schaffen of wil je je met een (vrienden)groep bij Dutch Warriors aansluiten? Laat het ons weten via de pagina Contact & support of stuur ons een E-mail! We gaan graag met je in gesprek om de overstap zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Drie redenen om te kiezen voor Dutch Warriors:

Veelzijdig

Dutch Warriors is voor iedereen. Jong en oud, voor de fun- en competitieve gamers. Voor spelers actief binnen de airsoftsport. Voor de gezelligheid. Een duidelijke structuur, opgedeeld in 3 verschillende divisies, zorgt ervoor dat ondanks de veelzijdigheid alles overzichtelijk blijft. Zo kan iedereen zich richten op zijn hobby.

DW# Community (fun gaming)
De Community is toegankelijk voor iedereen. Een account aanmaken is daarvoor genoeg. Je krijgt dan als gebruiker direct toegang tot algemene onderdelen zoals het forum, het album en de kalender. Wil je officieel lid worden, dan plaats je een aanmelding in het forum Aanmelden. Door activiteit en het verzamelen van DWP kun je vervolgens jezelf ontwikkelen tot Brons, Zilver of Goud lidmaatschap.

DW# Esports (competitive gaming)
Voor de fanatieke gamers heeft Dutch Warriors een aantal Esports Teams. De nadruk ligt bij Esports vooral op taktiek, goed samenspel en duidelijke communicatie. Dat bereik je door trainen en vooral veel spelen. Spelen doe je voor de winst. Esports Teams nemen regelmatig deel aan grote (internationale) LAN- party's. Lid worden kan doormiddel van een selectieprocedure.

DW# Airsoft (real life gaming)
Daarnaast is er nog airsoft. Een schietsport die sinds januari 2013 ook is toegestaan in Nederland. Airsoft is het beste te vergelijken met painball, alleen schiet je niet met verfkogels maar met kleine 6mm bal- letjes, zogenaamde BB's. De replicawapens zijn niet van echt te onderscheiden. Meer informatie over airsoft kun je vinden op de pagina Airsoft via het hoofdmenu.

Mondelinge communicatie

Goede communicatie is essentieel. Dutch Warriors beschikt daarom over een overzichtelijke en up-to-date website met forum. Het gebruik van Teamspeak (met headset) is binnen de Community voor leden verplicht. Communicatie is meer dan alleen typen en het sturen van berichten naar elkaar.

Vrienden voor het leven

Vriendschap is meer dan alleen online contact. Daarom worden er, naast online evenementen ook regelmatig evenementen buiten de deur georganiseerd. Denk hierbij aan meetingen, LAN-party's en zelfs zomer- en wintersportvakanties. Hierdoor is er inmiddels al een grote vriendengroep binnen Dutch Warriors ontstaan.

Meer informatie over het lidmaatschap