Lidmaatschap

Dutch Warriors is voor iedereen. Voor jong en oud. Voor de fanatiekeling en voor de gamer die af en toe een potje wil aanschuiven. Iedereen kan gemakkelijk en gratis een account aanmaken op onze website (stap 1). Je krijgt dan als geregistreerd gebruiker direct toegang tot extra content op onze website, zoals het forum.

Volledig lidmaatschap

Wil je profiteren van alle voordelen van het lidmaatschap? Dan kun je als geregistreerd gebruiker lidmaatschap aanvragen van onze Community-groep (stap 2). Na goedkeuring kun je dan berichten, onderwerpen en reacties plaatsen op ons forum. Een overzicht van alle voordelen en voorwaarden zie je hieronder.


Dutch Warriors is er vooral voor de gezelligheid. Waren wij vroeger met bijna tweehonderd leden dagelijks actief, nu spelen wij vooral voor de gezelligheid als vrienden regelmatig met elkaar. Wij weten als geen ander hoe druk het leven kan zijn en hechten tegenwoordig dan ook geen waarde meer aan (verplichte) activiteit. Gewoon langskomen of meedoen als je daar zin in hebt zonder enige vorm van verplichting.


Geregistreerd gebruiker
Gebruikers met een account op de website hebben toegang tot algemene onderdelen maar hebben niet het volledige lidmaatschap met de daarbij horende voordelen. Als gebruiker is het niet toegestaan de tag voor de gebruikersnaam te gebruiken (DW# Gebruikersnaam)!

Partners
Partners hebben een aparte en speciale band met Dutch Warriors.

Volledig lidmaatschap (lid)
Leden die lid zijn van de Community-groep mogen de tag gebruiken voor hun gebruikersnaam, hebben extra rechten op zowel de website als Teamspeak en kunnen deelnemen aan evenementen.

Elite
Elite leden hebben een speciale plek ingenomen binnen Dutch Warriors. Dit zijn veelal oud-beheerders of leden die al jaren lid zijn van de Community en op de achtergrond voor ondersteuning zorgen.

Beheerder
Beheerders zijn leden die verantwoordelijk zijn voor de algemene onderdelen van Dutch Warriors. Hieronder vallen onder andere de website, servers en financiƫn, maar ook de aanmeldingen van nieuwe leden.